Oana Radu, schimbarea radicală prin care a trecut în doar 6 luni. Cum a scăpat de celulită: „ȘOCANT” /FOTO

Data publicării:

Oana Radu a ajuns să cântărească doar 57 de kilograme. Vedeta a suferit o schimbare fizică fără precedent în doar câteva luni. 

Oana Radu s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Atuni când a apărut pentru prima oară pe scena Vocea României, aceasta cântărea 104 kilograme. 


Vedeta a reușit să slăbească 52 de kg, dar în urma unui șoc emoțional, atunci când și-a pierdut primul soț, aceasta s-a îngrășat din nou. 
Oana Radu l-a cunoscut ulterior pe actualul ei soț, antrenor de fitness, care a ajutat-o să slăbească din nou. Artista a ajuns să cântărească doar 57 de kg, dar urmele au rămas foarte vizil pe pielea ei. 


”Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăit foarte multe zeci de kilograme”, a spus Oana Radu. 

Oana Radu vrea să ajungă la 50 de kilograme, dar spune că pentru asta are nevoie de foarte multă ambiție, dar are noroc cu soțul ei care o încurajează și o motivează mult. 

”Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50”, a dezvăluit artista la InstaStory. 


Oana s-a luptat cu celulita și le-a arătat fanilor de pe Instagram ce schimbare radicală a suferit în doar 6 luni și cum a reușit să scape de acea problemă. 


„ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile . Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulita închistată și extrem de agresiva mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperita. Nu îmi puteam arata picioarele, nu am mers niciodată la plaja până anul acesta, nu am purtat niciodată fusta scurta , etc. Desi făceam sport și țineam dieta, slăbeam, dar nu reușeam să scap de aceasta problema groaznica, celulita”, a scris vedeta pe Instagram. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel