Oana Radu, prima reacție după ce a fost acuzată că ar fi dat țeapă: Am fost amenințată

Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, Instagram

Oana Radu a oferit primele declarații, cu privire la scandalul în care a fost implicată.

Oana Radu este implicată într-un scandal foarte mare, după ce i s-au adus mai multe acuzații cum că ar fi dat țeapă unei perechi de miri, dar și unui coleg de al ei de breaslă. Artista ar fi trebuit să urce pe scenă la o nuntă, alături de Puiu Bucătaru, însă aceasta, conform spuselor celor doi, s-ar fi răzgândit pe ultima sută de metri. Mai mult, aceștia spun că vedeta ar fi luat și 500 de euro avans, bani pe care nu i-a mai returnat mirilor. Acum, Oana Radu a făcut primele declarații în legătură cu acest scandal, explicând faptul că, în realitate, situația a stat cu totul diferit.

”Nu a fost vorba nicio secundă despre bani, deci nu despre bani n-a fost vorba. Nu mi-am mărit tariful. Puiu Bucătaru a fost colegul meu când și-a dorit dânsul, el mi-a dat țeapă cu două evenimente, a zis că vine și n-a mai venit. Când Puiu m-a sunat să cânt la nunta fiicei lui, eu i-am explicat că nu mai vreau să cânt cu tine pentru că făcut față de mine niște lucruri care nu se făceau.”, a spus Oana Radu la Antena Stars, potrivit spynews.

Oana Radu susține faptul că a fost amenințată

Artista lansează, la rândul ei, o serie de acuzații, prin care spune faptul că a fost amenințată de cei care au implicat-o în acest scandal. Ea nu va rămâne indiferentă, ci va depune plângere pentru defăimarea imaginii.

”Îți dau avansul oamenilor înapoi, iar eu vin să cânt cu altcineva, dar nu cu tine. Oamenii m-au sunat și m-au luat tare direct, cu intimidare. Mi-au zis că pe banii mei vorbesc cum vreau cu tine, ești o frustrată și pe unde te prind la evenimente te fac de râs. Cumva am fost amenințată, dar o să depun plângere și pentru amenințări și pentru defăimarea care are loc la televizor.”, a mai zis ea.

Ce acuzații i s-au adus vedetei

„Ea mi-a spus să îi trimit bani arvună! Băiatul mi-a trimis arvună 500 de euro. Alaltăieri i-am dat telefon. Ea mi-a spus că nu poate veni, că a făcut un manageriat cu cineva. Acum două zile am sunat-o, pentru că aveam primul eveniment după Paște. Am făcut fiecare spot publicitar că vom fi prezenți la nunta lui George, George, fiind în Anglia, m-a sunat și ce lăutari și-a dorit dânsul pe aceia i-am luat, bineînțeles, cu taraful meu. Mi-a zis să iau legătura cu doamna Oana și să-i spun că îl costă separat, dânsa, cântând o oră.

I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord. Oana a spus să îi trimit niște bani arvună, i-am trimis, iar acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate, că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte.”, a declarat Puiu Bucătaru, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel