Oana Radu, mărturisiri dureroase despre moartea fostului iubit: „Mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu”

Data publicării:
Oana Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu, sursa foto Instagram

Oana Radu trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, dar în trecut aceasta a suferit enorm mai ales după ce fostul ei iubit s-a stins din viață. 

Oana Radu a trăit un șoc după ce fostul ei iubit s-a stins din viață la sfârșitul anului 2019, după ce în vara acelui an a fost incendiat în scara blocului. Vedeta nu a putut trece nici acum peste acele momente grele, dar spune că a avut noroc de actualul ei soț, care a reușit să o motiveze și să îi redea bucuria vieții. 


Alin Mihai Suflea a lăsat urme adânci în inima artistei. Într-un interviu pentru emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Oana Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre acele momente tragide. 


„Cel mai dur moment din viața mea este legat de moartea lui Alin, deși la momentul respectiv nu am reușit să-mi exprim foarte bine durerea, nici eu nu înțelegeam ce se întâmplă. Și acum mi se pune nodul în gât când îmi aduc aminte.


Lumea zicea că nu-mi pasă și eu eram pe calmante, pe pastile. Mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu. Eram super anxioasă. Pentru mine au fost doi ani de anxietate. Am avut parte de violență fizică și verbală. Nu am făcut însă nimic, am stat acolo. Eu găseam fericirea în mâncare. Tocmai de aceea mă și complăceam în astfel de relații”, a declarat artista, la Teo Show.


Oana Radu este acum o femeie fericită și împlinită, dar lucrurile nu au stat mereu așa pentru artistă. În trecut aceasta s-a luptat cu kilogramele în plus, dar și cu relațiile toxice.


Acum vedeta a învins lupta cu kilogramele în plus, a ajuns în fața altarului alături de bărbatul iubit și spune că se visează mamă. 


Dar în trecut, Oana Radu nu a avut prea mare noroc în dragoste. Artista spune că a stat în relații toxice de frica că nu va mai găsi pe altcineva care să o placă. 


„Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba.


Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complacem în situații de genul asta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare”, a spus Oana Radu, în cadrul unui interviu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel