Oana Radu, implicată într-un scandal. Ce acuzații i se aduc artistei: „Mi-a trimis arvună 500 de euro”

Data publicării:
Captură video Oana Radu, Instagram
Descriere foto: Captură video Oana Radu, Instagram

Oana Radu este implicată într-un scandal de proporții, după ce urma să cânte la o nuntă. Artistei i se aduc acuzații grave. 

Oana Radu este implicată într-un scandal de proporții. Mai exact, artista trebuia să cânte la o nuntă, împreună cu Puiu Bucătaru. Se pare că artista ar fi refuzat să se mai prezinte la eveniment, deși primise o parte din bani. Lăutarul și mirele au fost foarte supărați pe artistă, mai ales că aceasta a refuzat să dea banii înapoi, deși nu s-a prezentat la eveniment. 

„Ea mi-a spus să îi trimit bani arvună! Băiatul mi-a trimis arvună 500 de euro. Alaltăieri i-am dat telefon. Ea mi-a spus că nu poate veni, că a făcut un manageriat cu cineva. Acum două zile am sunat-o, pentru că aveam primul eveniment după Paște. Am făcut fiecare spot publicitar că vom fi prezenți la nunta lui George, George, fiind în Anglia, m-a sunat și ce lăutari și-a dorit dânsul pe aceia i-am luat, bineînțeles, cu taraful meu. Mi-a zis să iau legătura cu doamna Oana și să-i spun că îl costă separat, dânsa, cântând o oră”, a declarat Puiu Bucătaru, în exclusivitate la Antena Stars..

„I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord. Oana a spus să îi trimit niște bani arvună, i-am trimis, iar acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate, că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte”, a adăugat cântărețul.

 

Ce declarații a făcut mirele

Mirele George i-a cerut artistei banii înapoi, dar ea a refuzat să-i mai dea, spunând că îi va da suma de 500 de euro lui Puiu Bucătaru. El a fost foarte deranjat această situație și a declarat că a fost extrem de supărat de atitudinea Oanei Radu. 

„Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine, iar ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine și îi va da lui Bucătaru, cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a precizat mirele.

Citește și: Noi informații despre divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cine este femeia care ar fi intervenit în relația lor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel