Oana Radu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre fostul iubit. Bărbatul a decedat după ce a fost incendiat: "Mă simțeam vinovată că n-am murit. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă"

Data publicării:
Oana Radu, sursa instagram
Descriere foto: Oana Radu, sursa instagram

Oana Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre fostul iubit, care a fost incendiat în scara blocului. 

Oana Radu a trecut prin momente cumplite, după ce fostul ei iubit, Alin a fost incendiat în scara blocului de către un vecin. Din nefericire, bărbatul a decedat, iar artista a trecut cu greu peste această tragedie. Oana Radu a declarat că s-a simțit mult timp vinovată că ea a trăit, iar el a fost cel care s-a stins.

 

 

«N-am să uit niciodată ziua aia. Indiferent de cum au decurs lucrurile, nu merita nimeni așa ceva. Fără a da prea multe detalii intime, în anul ăla, relația noastră nu mai era o relație. Locuiam în aceeași casă. Ziua în care s-a întâmplat a fost tragică. M-a sunat sora lui și mi-a spus că cineva l-a ars.

Atât vreau să spun despre subiectul ăsta că nu vreau să fiu interpretată și înțeleasă greșit. Dacă la momentul respectiv m-ar fi întrebat cineva, între mama mea și Alin pe cine aleg să trăiască, alegeam să trăiască el. În acel moment, simțeam că e nedrept ce i se întâmplă. Simțeam că e un om care are un sfârșit tragic și mă simțeam vinovată că trăiesc eu și că nu am murit eu. Cumva mă simțeam vinovată că eu sunt în viață.

Era pur și simplu creierul meu traumatizat. Nu m-am dezlipit din fața spitalului și n-am dormit nicio noapte. Oamenii care mi-au fost alături pot confirma că am crezut că o să mor. Din cauza atacurilor de panică, îmi doream să mor! Mă rugam la Dumnezeu să mi se facă rău și să mor. Pentru că nu mai putea», a afirmat Oana Radu în podcastul În Oglindă.

 

Deși nu mai erau împreună, Oana Radu a declarat că ar fi mers până în pânzele albe ca fostul ei iubit să se facă bine. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat faptul că s-a rugat de familia lui Alin să îl transfere la un spital în străinătate, însă nu au fost de acord. 

 

«Sunt sigură că dacă veneam la televizor mi s-ar fi oferit ajutor. Nu mi s-a permis (de către familia lui n.r). Nu am avut niciun cuvânt de spus. Poate îl salvam. Oamenii m-au judecat că la câteva luni m-am afișat cu altcineva. Moartea lui Alin e un capitol din viața mea pe care nu-l voi uita niciodată. Oamenii nu știu de câte ori m-am dus la mormântul lui singură. Nu sunt genul care să jelească în public. Sunt sigură că Alin e împăcat cu tot ceea ce fac pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta de la mine să mă sinucid în groapă.», a adăugat artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel