Oana Radu, dezamăgită de Marius Moga, după 12 ani de când a participat la „Vocea României”: „Sunt supărată pe el. Nu mai ținem legătura”

Data publicării:
Captură video: YouTube/ JORGE OFFICIAL
Descriere foto: Captură video: YouTube/ JORGE OFFICIAL

În 2011, Oana Radu a debutat pe piața muzicală din România prin participarea la „Vocea României”, avându-l ca antrenor pe Marius Moga. Invitată în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”, cântăreața a dezvăluit că nu mai ține legătura cu acesta.

În urmă cu 12 ani, Oana Radu s-a făcut remarcată la „Vocea României”. Participarea sa la cunoscuta emisiune de pe Pro TV i-a adus acesteia celebritatea. Cu toate că nu a ajuns în finală, Oana Radu i-a impresionat atât pe telespectatori, cât și pe jurații emisiunii cu vocea sa. 

Pe atunci, jurații emisiunii erau Horia Brenciu, Smiley, Marius Moga și Loredana Groza. Oana, care avea doar 17 ani, a ajuns în echipa lui Marius Moga. 

Oana Radu, supărată pe Marius Moga

Oana Radu a mărturisit în podcastul „Vorba lu’ Jorge”, că nu mai ține legătura cu Marius Moga. Mai mult, ea a dezvăluit că este supărată pe el, pentru că se aștepta ca după Vocea României să se întâmple ceva cu cariera sa.

„Nu mai țin legătura cu Marius Moga. Sunt supărată pe el pentru că după Vocea României, bine, e o glumă că sunt supărată, dar eu mă așteptam ca după Vocea României să se întâmple ceva cu cariera mea, adică așa am crezut. Cred că, de fapt, toți copiii care participam acolo speram că poate ne-o vedea cineva și ne bagă în seamă mai târziu. Nu s-a întâmplat așa”, a spus Oana Radu, în podcastul lui Jorge.

Captură video: YouTube/edymlm12

„Am o satisfacție așa mare că toți cei care au câștigat sunt mai necunoscuți decât mine”

Chiar dacă nu a ajuns în marea finală și nu mai ține legătura cu fostul ei antrenor,  emisiunea „Vocea României” i-a deschis Oanei Radu drumul către succes.

„Poate a fost și vina mea. N-am fost poate suficient de insistentă sau poate n-am fost suficient de, nu știu, muncitoare atunci. Dar am o satisfacție așa mare că toți cei care au câștigat sunt mai necunoscuți decât mine. Eu n-am câștigat și sunt fericită pentru asta. N-am câștigat și sunt supărată, de ce nu m-ați votat, oameni buni?”, a mai declarat Oana Radu.

„Pentru a fi câștigător nu trebuie neapărat să câștigi. Am câștigat că am fost acolo”

În ciuda provocărilor întâmpinate pe parcursul carierei sale, Oana Radu este recunoscătoare pentru experiența acumulată de-a lungul timpului.

„E foarte important să știi să pierzi. De multe ori, pentru a fi câștigător nu trebuie neapărat să câștigi. Am câștigat că am fost acolo, experiența, oamenii pe care i-am cunoscut, faptul că te văd alți oameni. Din tot, tu trebuie să iei ceva bun. E foarte important să știi ca în viață să găsești partea plină. Eu știu că atunci suntem la pământ nu o să reușim niciodată să vedem partea plină. (...) Am iertat foarte multe în viața asta, atât lucruri pe care le poți ierta, dar și ce nu poți ierta”, a mai declarat Oana Radu, în podcastul lui Jorge.

Motivul real care a produs separarea dintre Oana Radu și soțul ei

În cadrul podcastului, Oana Radu a vorbit și despre despărțirea de soțul ei, Cătălin Dobrescu. Deși au trăit împreună timp de 3 ani, cei doi au ales să își spună adio și să meargă pe drumuri separate.

„Sunt într-o perioadă foarte grea a vieții mele, eu și soțul meu ne-am separat, e un subiect foarte sensibil. Cea mai grea perioadă a vieții mele, treaba asta m-a dărâmat, iar cel mai mult m-a dărâmat faptul că relația noastră nu s-a terminat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel, încât ne respingem. Semănăm foarte tare și asta ne-a făcut rău. Noi din prima zi ne-am petrecut toată viața împreună, iar asta cred că dăunează relației. Emoțional, sunt praf. Cred că dacă eu și Cătălin suntem suflete pereche, vom fi împreună.”, a declarat Oana Radu, în cadrul podcastului Vorba lui Jorge.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel