Oana Radu, despre cel mai mare regret al său. Ce ar schimba artista în viața ei: „Singura problemă am putea spune că e...”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, instagram

Oana Radu a dezvăluit care este cel mai mare regret al său, dar și ce ar schimba în viața ei. 

Oana Radu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Recent, artista le-a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. Mai exact, aceasta susține că nu are prea mult timp pentru ea, însă iubește prea mult ceea ce face. 

Oana Radu: „Vrem să facem multe lucruri”

”Ce surpriză să vă întâlniți cu mine tot pe drum și tot pe drum. Cam asta e viața noastră din luna ianuarie, februarie. Cântăm în continuu, suntem în continuu pe drumuri și ne bucurăm și ne bucurăm din suflet pentru asta, fiindcă facem ceea ce ne place și avem privilegiul de la viață să câștigăm bani din ceea ce ne place să facem, deci nu ni se pare deloc o povară.

Singura problemă pe care o avem este că timpul nu e suficient pentru noi. Vrem să facem multe lucruri, ne dorim să dezvoltăm cât mai mult lucrurile pe care le face și atunci singura problemă am putea spune că este timpul”, a mărturisit Oana Radu, pe contul ei de Instagram, la secțiunea Stories.

Oana Radu, probleme de sănătate

Oana Radu are un program încărcat, care a epuizat-o. DIn acest motiv, artista a mers să își facă câteva perfuzii cu vitamine. De asemenea, blondina le-a mai mărturisit fanilor ei că a descoperit că are câteva probleme de sănătate, prezente de câțiva ani, însă nu este vorba de ceva grav.

„Mă simt absolut genial după vitaminele pe care le-am făcut, am făcut perfuzii. Vocea mea era extrem de doborâtă, motivul pentru care se întâmpla asta este pentru că la anumite evenimente din cauza sonorizării proaste de multe ori simt nevoia să scot casca și simt nevoia să țip, lucru care este total greșit, ceea ce mă termină, mă paralizează și cântatul ăsta zilnic.

Am și câte două evenimente pe zi, nu mă plâng, iubesc ceea ce fac și sunt extrem de recunoscătoare și chiar atunci când mi-e cel mai greu nu fac decât să mulțumesc pentru toate lucrurile pe care le trăiesc. Eu sunt sub tratament. Am descoperit o problemă pe care o aveam de 7-8 ani, nu e o chestie gravă, dar e o chestie supărătoare, voi merge acum pe 20 la Paris.”, a declarat Oana Radu pe rețelele de socializare.

Oana Radu, dezvăluiri sfâșietoare despre lupta cu depresia

În urmă cu câțiva ani, Oana Radu a dus o luptă crâncenă cu depresia severă. Atacurile de panică, realitatea deformată, gândurile negative, dar și kilogramele pe care le acumula au determinat-o să apeleze la ajutorul specialiștilor.

” Au început tot felul de gânduri care nu aveau legătură cu realitatea, chestii care îmi oboseau creierul, pentru că veneau în mintea mea neîncetat. Era un volum prea mare, dar nimic nu mă convingea că eu, de fapt, nu o să păţesc nimic.

Aveam gânduri ca: Doamne, dacă o să înnebunesc? Dacă o să aud voci, o să văd fantome?. A trecut perioada asta şi a început perioada în care mă simţeam rău, tot în 2015. Credeam că am cancer, leucemie, tumori şi mi-am făcut foarte multe analize”, a povestit  Oana Radu pe un cont de socializare.

Totodată, Oana Radu a recunoscut faptul că stările de anxietate au copleșit-o, motiv pentru care nu putea să mai doarmă, iar alimentația era una haotică. Artista și-a găsit refugiu în mâncare, lucru care a dus la acumularea multor kilograme. 

„Starea mea de rău continua, pentru că nu mă mulţumisem că văzusem că rezultatele mele erau bune. În perioada în care m-am simţit rău nu voiam să ies deloc din casă. Luam ceaiuri şi pastile pentru somn, pentru că nu puteam să dorm. Timpul a trecut şi nu mă mai mulţumea nimic şi am început să mă îngraş”.

“Mâncarea era singurul meu loc în care mă regăseam, era fericirea mea şi mâncam ca să-mi vindec stările. Ştiind că urmează să mănânc ce vreau în ziua respectivă, nu mai aveam gânduri urâte. Nu mai avea loc niciun fel de teamă, niciun atac de panică. Şi am început să mănânc şi nu a fost mai bine. Toate stările mele s-au transformat în stări mai grave”, a mai declarat Oana Radu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel