Oana Radu, cadou în valoare de 9.000 de euro de ziua ei din partea soțului: „Îmi e și rușine să spun”

Data publicării:
Oana Radu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu, sursa foto Instagram

Oana Radu a primit un cadou special de ziua ei de naștere. Soțul ei a cheltuit 9.000 de euro și i-a făcut o surpriză uriașă. 

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă de-a lungul timpului a avut parte de multe necazuri, soarele a ieșit pe strada ei și este mai fericită ca niciodată. 


Oana Radu s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, dar actualul ei soț a reușit să o motiveze, iar acum vedeta este în cea mai bună formă a ei. 


În urmă cu câteva zile, Oana Radu și-a aniversat ziua de naștere și a primit din partea soțului un cadou în valoare de 9.000 de euro. În plus, acesta i-a permis vedetei să mănânce orice își dorește și să uite de dietă pentru o zi. 


„Cel mai frumos cadou a fost că soțul meu m-a lăsat să mănânc ce vreau. Am avut aperitive, paste, pizza, fructe de mare, dulciuri, sărățele, suc, prăjituri, torturi. Am avut două torturi. A fost cu mult caramel sărat. M-am simțit foarte bine.


Soțul meu… ce cadou să-mi facă?! Noi muncim foarte mult împreună și nu ne facem cadouri la modul că «îmi doresc asta, ai putea să scoți bani din firma noastră să…». M-am hotărât la un buget și i-am zis. Oamenii care se uită acum la TV vor zice că sunt superficială. Eu am fost un copil foarte modest și am muncit pentru tot ce am. Eu am fost un copil sărac, atunci când începi să faci și tu 2-3 lei îți dorești și tu două-trei chestii. Bugetul a fost de 9.000 de euro. Îmi e și rușine să spun, că poate acasă sunt oameni care au multe lipsuri”, a spus Oana Radu la „Teo Show”.


Chiar dacă perioada pandemiei i-a afectat foarte mult pe artiști, Oana Radu s-a reinventat și a găsit câteva idei de afaceri care i-au asigurat un venit în plus. Vedeta și-a lansat propria linie de lenjerie intimă modelatoare și oferă asistență și idei de diete persoanelor care doresc să slăbească. Oana Radu a dezvăluit că muncește foarte mult și are un program încărcat care începe în fiecare zi la ora 5 dimineața.


„Tu știi cât muncesc eu pentru 9.000 de euro? Mă trezesc la 5 dimineața. Fac o oră sau 45 de minute cardio pe stomacul gol, apoi iau micul dejun. Merg la sală și mă antrenez două ore, apoi merg să fac tranzacții la bancă sau plătesc furnizori. Merg la croitoreasă și las materialele pentru lenjeriile modelatoare, mă ocup de grupul de slăbit. Apoi merg la studio și stau până pe la 7-8 seara, uneori și mai târziu. Îmi iau întotdeauna casoletele cu mâncare la mine, pentru că am ore fixe la care trebuie să mănânc. Mănânc oriunde aș fi și mănânc întotdeauna.


Ajung acasă și fac facturi, preiau comenzi, uneori fac și coletele, editez singură pozele, mă gândesc la colecții noi, îmi filmez singură campaniile, editez filmările, mai lucrez la piese. Chiar muncesc foarte mult”, a adăugat vedeta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel