Oana Radu, ANUNȚ important pentru soțul ei: „Am o veste foarte bună și simt nevoia să mă laud”

Data publicării:
Oana Radu și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu și soțul ei, sursa foto Instagram

Oana Radu i-a făcut o surpriză soțului ei și i-a dat o veste bună. Ce sărbătorește vedeta? 

Oana Radu este una dintre cele mai bune voci din România. Aceasta a devenit celebră odată cu participarea în emisiunea Vocea României. La acea vreme Oana Radu se lupta cu kilogramele în plus și cântărea 104 kilograme. 


A reușit să slăbească 64 de kilograme, ajungând să cântărească 57 kg.


Și-a menținut greutatea pentru câțiva ani. Apoi, după o traumă emoțională, vedeta a început să se refugieze din nou în mâncare și a ajuns să câtărească 104 kg. 


Oana Radu a reușit să slăbească din nou cu ajutorul actualul ei soț, Cătălin, care este instructor de fitness şi nutriţionist. El este cel care a ajutat-o să slăbească pentru a doua oară. 


Oana Radu a făcut un anunț important pe rețelele de socializare, acolo unde și-a anunțat soțul, dar și pe fanii ei că a ajuns la greutatea ideală și formele de model. 


„Am o veste foarte bună pentru mine și simt nevoia să mă laud, dar în sensul de mândrie, nu în sensul de a crea invidie sau ceva. Astăzi mi-am luat măsuri și vreau să vă spun și îl anunț și pe soțul meu cu această ocazie că am aproape măsurile standard. La bust am 92 de centimetri, în talie am 61 de centimetri și în șolduri 92 de centimetri, deci sunt aproape de 90-60-90. Sunt fericită și împlinită și sunt și cea mai slabă din viața mea, deși am momente în care mi se pare că sunt grasă, dar asta pentru că îmi doresc foarte mult să nu fiu. Sunt sigură că multe fete în situația mea se confruntă cu astfel de gânduri”, a spus Oana Radu pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel