Oana Radu, schimbare spectaculoasă după ce a slăbit a doua oară

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Radu, foto instagram
Descriere foto: Oana Radu, foto instagram

Oana Radu, în formă maximă, după a doua slăbire. 

Oana Radu a revenit în mediul online după o lipsă de câțiva ani buni la rând. Scopul revenirii este acela  de a povesti și a împărăși toate momentele dificile prin  care a trecut. 

Publicul o cunoaște pe Oana Radu ca fiind fata cu multe kilograme, însă se pare că aceasta a luat o decizie radicală și urgentă în ceea ce privește aspectul fizic.  A slăbit 30 de kilograme, iar astăzi arată senzațional. 

AM CURAJ ! Am curaj să v-o arăt pe noua Oana. Oana care este nouă din multe puncte de vedere. Simțeam nevois de o schimbare radicală. Doar așa funcționez . Și voi schimba multe în viața mea . Poate că fizic sunt cea mai slabă din viața mea”, a scris oana pe contul ei de instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Radu (@eusuntoanaradu)

Trecutul Oanei Radu a fost presărat cu multe momente triste. Viața a pus-o la încercare de foarte multe ori, mai ales anul trecut când a fost nevoită să facă față unui moment cumplit: moartea iubitului ei.

Timpul s-a scurs, în viața ei a apărut un alt bărbat, dar lacrimile tot curg. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu fostul iubit. Iubitul Oanei Radu a murit la finalul anului trecut, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova.

Potrivit Pro TV cei doi erau împreună de trei ani de zile, iar cântăreața a suferit enorm după ce partenerul ei s-a stins din viață. 

„Eu și cu Alin nu mai eram împreună de aproape un an, stăteam în aceeași casa, însă ca doi străini, ca doi amici, fară să avem o relație de alt gen. Ne-am complăcut așa, poate pentru vă fiecare avea un proiect important și se concentra pe el și nu pe relație. Nici măcar „friends with benefits” nu eram, fiindcă nu mai existau sentimente de niciun fel”, a declarat cântăreața potrivit emisiunii ”La Măruță”

 

 Iubitul Oanei Radu a murit la finalul anului trecut, după ce a fost incendiat în scara unui bloc din Craiova. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel