Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris. Ce s-a întâmplat cu artista: „Trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, Instagram

Oana Radu a dezvăluit motivul pentru care a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din Paris. 

Oana Radu a povestit că a ajuns pe mâna medicilor din Paris, după ce s-a confruntat cu niște probleme de sănătate și, și-a pierdut vocea. Artista a mărturisit că și-a făcut mai multe investigații medicale în România, însă nu i-au găsit nimic. Mai mult decât atât, medicii i-au spus că nu are probleme cu corzile vocale și nici cu gâtul.

”Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, a spus ea pe Instagram.

Oana Radu: ”Nu mai pot”

Oana Radu a declarat că se confruntă cu această problemă de mai bine de patru ani. Deși a încercat să renunțe la alimentele și băuturile care i-au putea afecta și mai rău gâtul, în continuare problema persistă. Vedeta speră să rezolve cât mai repede această problemă, mai ales că îi afectează destul de mult viața profesională. 

”De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuiți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte acidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a mai spus ea.

Oana Radu a trecut prin clipe cumplite

Oana Radu a trecut prin momente tensionate în Bruxelles, acolo unde avea de susținut un concert. Artista și soțul ei au plecat din aeroport extrem de obosiți, îndreptându-se spre hotelul unde erau cazați. Însă, înainte să ajungă în cameră, li s-a întâmplat un incident. Ușa liftului în care erau s-a blocat, fapt pentru care cei doi au așteptat să vină ajutoarele.

"N-am apucat să vă spun că am aterizat, pentru că am rămas blocați într-un lift. Acum vine salvarea, sperăm... Nu sunt speriată deloc, mi-e foame și somn. Vin să ne salveze și o să avem libertate... dar deocamdată pare că nu e cu succes. ", a spus Oana Radu, pe instastory.

"Cum să fii speriată cu mine? Păi dacă îi dau un brânci sare ușa, dar ne facem de râs pe-aici. Nu mă provoca...", a adăugat soțul artistei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel