Oana Radu, MOTIVUL pentru care nu își dorește copil momentan. Vedeta a recunoscut: Sunt mult prea imatură

Data publicării:
Sursa foto: Oana Radu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Radu, instagram

Oana Radu a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește să aibă copii momentan. 

În cadrul emisiunii online pe care o prezintă, Oana Radu a mărturisit care este motivul pentru care nu își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Artista a mărturisit că nu momentan nu vrea acest lucru, deoarece consideră că nu este la stadiul în care poate avea grijă de un copil. De asemenea, Oana Radu a precizat că nu ar putea renunța momentan la toate lucrurile pe care le face pentru a se ocupa de bebeluș. 

„Mie întrebările astea cu îți dorești copii, vrei să te căsătorești, vrei să nu știu ce, nu îmi plac. Momentan nu vreau copii, pentru că am 28 de ani și consider că sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil. Plus că fac foarte multe lucruri și nu știu dacă aș putea să renunț la toate lucrurile pe care le fac. N-aș ști să îți spun cum pot să gestionez situația”, a declarat Oana Radu, în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, relatează WOWbiz.ro.

De la ce pornesc certurile dintre Oana Radu și soțul ei

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Pe lângă vocea care a dus-o pe culmile succesului, vedeta a reușit să-și uimească fanii și cu schimbarea drastică prin care a trecut. Aceasta a reușit să scape de kilogramele în plus, care îi dădeam mari bătăi de cap, mai exact de 100 de kilograme.

Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Dobrescu, care  i-a devenit și soț. Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, cei doi au fost la un pas de a pune capăt relației din cauza viciilor pe care le avea Oana Radu. Aceasta s-a confruntat cu multe probleme în lupta cu kilogramele în plus și, deși soțul ei a încercat să o ajute, aceasta a cedat tentațiilor culinare, motiv pentru care, Cătălin Dobrescu a vrut să pună punct relației. Acum, artista este mult mai chibzuită când vine vorba despre mâncare și a recunoscut ce trebuie să facă pentru ca să nu îl supere pe soțul ei.

„M-am reapucat de dietă, deși în toată perioada de sărbători aș putea să zic că am ținut dietă, dar nu este adevărat. Am cântat de Crăciun și Revelion în Londra, acolo sunt bunătăți la tot pas. Am pus câteva kilograme.

Am un sentiment de vinovăție, când intru în sală mi se pare că sunt cea mai grasă. Este un sentiment normal, dar trebuie să trecem la acțiune. Am pus vreo 5 kilograme, cred că le dau jos în vreo două săptămâni.

La micul dejun am mâncat banane, la prânz o supiță. Da, mai mănânc, normal. Nu știu ce mănânc diseară, cred că tot supiță. Soțul meu este calculat, nu s-a îngrășat.

Unii arată bine, restul, ca mine, se mai pufoșesc. În perioada în care am avut cea mai bună greutate, adică 57, atunci m-am simțit cel mai bine, în octombrie, noiembrie. Revenim la ea.”, a spus Oana Radu, la Vorbește lumea.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel