Oana Pellea, mătrurisiri dureroase. Ultimele cuvinte ale mamei sale: “Viața e pe zile. Bucură-te de secundă!”

Data publicării:
Oana Pellea, foto Facebook
Descriere foto: Oana Pellea, foto Facebook

Oana Pelea, fiica celebrului actor Amza Pellea și a iubitei sale soții,  Domnica Mihaela Policrat, a povestit cum au decurs ultimele momente petrecute cu mama sa și care au fost sfaturile pe care le-a primit de la cea pe care o numește „marea iubire”.

Oana Pellea i-a călcat pe urme tatălui său. A reușit să câștige inimile publicului, la fel ca marele Amza Pellea. Actrița a avut o relație minunată cu părinții ei, pe care, din păcate, i-a pierdut prea devreme. Amza Pellea s-a stins din viață chiar de ziua de naștere a soției sale, pe vremea când Oana avea doar 21 de ani. 20 de ani mai târziu, părăsea lumea și Domnica, marea dragoste a lui Amza, dar și cea mai bună prietenă a Oanei, așa povestește actrița.

 

 

“Viața e pe zile, mi-a spus mama râzând în hohote în ultima zi pe pământ. Nu-ți face planuri mari! Bucură-te de secundă!”.
“Am întrebat-o pe mama, la spital, în ultima zi a trecerii ei pe pământ: ce să fac când o să-mi fie dor de tine? Învață-mă! S-a uitat dur la mine și mi-a spus cu ochii verzi smarald: ‘Pupă-ți mâna!. Și-am înțeles că în carnea mea e ea, tata, sunt toți ai mei. Am făcut-o, o fac și am tot timpul certitudinea că toți sunt în mine: părinți, amintiri, Dumnezeu. Toți sunt înghesuiți în mine. Ce minune! Mi-e dor deci de minunea din mine, pe care cateodată o uit, o pierd… În mine e mare înghesuială! Tot universul e înghesuit în mine”, a mărturisit Oana Pellea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel