Oana Pellea, dezamăgită profund după o vizită la Cimitirul Bellu: „Doamne, Dumnezeule mare… Ce Ruşine” /FOTO

Data publicării:

Oana Pellea este revoltată după ce a mers în Cimitirul Bellu. Ce a găsit marea actriță acolo?

Oana Pellea este dezamăgită de starea în care se află Cimitirul Bellu din Capitală. Marea actriță a mers în locul în care sunt îngropate cele mai mari personalități din România și a fost profund revoltată de felul cum este îngrijit și administrat cimitirul. Vedeta a făcut și câteva fotografii pe care le-a urcat pe pagina ei de Facebook. Indignarea Oanei Pellea este și mai mare cu cât Cimitirul Bellu a fost înscris în Lista monumentelor istorice.


„Am fost la cimitir. Bellu ortodox. Niciodată nu am văzut asemenea dezastru. Arată ca un loc părăsit! Doamne, Dumnezeule mare… Ce Ruşine! Ansamblul «Cimitirul Şerban Vodă – Bellu» este înscris în Lista monumentelor istorice 2010 – Municipiul Bucureşti”, a scris actrița pe Facebook.

 


Postarea publicată de Oana Pellea pe Facebook a stârnit revoltă și în sufletele oamenilor, care nu s-au sfiit să comenteze imaginile care arată dezastrul în care a fost lăsat Cimitirul Bellu din Capitală. 

 


„Da, este ingrozitor. Vina este a celor care au morminte acolo si le lasa in totala parasire. Sunt morminte vechi total pline de balarii - inclusiv ale unor oameni celebri. La partea catolica este mult mult mai curat si mai frumos. Chiar ma gandeam ca poate la primavara strang o gasca si mergem sa curatam Bellu. Este mare pacat, sunt monumente istorice acolo, de respectul fata de inaintasi nu mai spun”/ „Ce trist....oare de ce se plateste taxa pentru intretinerea cimitirului?”/ „Cata indolenta ! Din partea administratiei care nu a inteles ca taxele s-au dublat si asta atrage obligatii in plus.Dar si propietarii mormintelor sunt lasa-ma sa te las.Nu ma mira pentru ca asa suntem si in afara cimitirelor,toata tara ,mare,munte ,rauri,paduri,orase,sate, e jale”, sunt doar o parte dintre comentariile oamenilor de pe Facebook. 


Oana Pelea este fiica celebrului actor Amza Pellea și a iubitei sale soții, Domnica Mihaela Policrat. Aceasta i-a călcat pe urme tatălui său. A reușit să câștige inimile publicului, la fel ca marele Amza Pellea. Actrița a avut o relație minunată cu părinții ei, pe care, din păcate, i-a pierdut prea devreme. Amza Pellea s-a stins din viață chiar de ziua de naștere a soției sale, pe vremea când Oana avea doar 21 de ani. 


„14 Decembrie 
Ziua lui mama.
Ziua in care mi am îngropat tatăl. 
Poți să ai și 80 de ani…tata râmane tata..mama rămâne mama …și tu râmăi copilul lor…
Odihnă, iubiții mei…
Dumnezeu sa va mângâie sufletele frumoase!
dor-ce cuvânt sărac..”, a scris Oana Pellea pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel