Oana Moșneagu vorbește despre căsătoria cu Vlad Gherman: Căsătoria e un pas firesc într-o relație

Data publicării:
Sursa foto: Vlad Gherman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vlad Gherman, Instagram

Iubita lui Vlad Gherman a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația pe care o are cu actorul.

După ce și-au făcut publică relația, Vlad Ghermna și Oana Moșneagu s-au afișat aproape zilnic împreună, pe rețelele de socializare. Chiar dacă pe platourile de filmare nu se întâlnesc prea des, deși filmează pentru același serial, cei doi își petrec împreună tot timpul liber care le mai rămâne.

„Noi ne-am asumat public relația la începutul acestui an. Și odată făcut acest pas, am vorbit și despre cum și când a început totul. Și anume în vara anului trecut, când ne-am dat seama că relația noastră de prietenie începuse să fie mai mult de atât. Nu suntem non-stop împreună pentru că eu sunt pe set când el nu e. Și invers, personajele noastre nu se intersectează prea des în povestea serialului. Dar întrucât ne-am și mutat împreună luna asta, da, timpul liber e comun. Numai că nu avem foarte mult, așa că noi simțim că nu stăm niciodată suficient de mult împreună, momentan”, a povestit Oana Moșneagu, potrivit ego.

"Căsătoria e un pas firesc într-o relație"

Actrița a dezvăluit și faptul că părinții ei își doresc nepoți și nu s-a ascuns nici să vorbească despre o posibilă căsătorie.

„Ai mei își doresc mult să aibă nepoței, am auzit de multe ori, sub o formă sau alta, întrebarea „Tu nu vrei să ai familie, să te așezi la casa ta, să faci un copil cât încă ești tânără?”. Dar am încercat să le explic de fiecare dată că acest pas vine natural, la timpul lui pentru fiecare om. Și că programarea asta socială a măritișului și al unui copil nu funcționează pentru mine. Căsătoria e un pas firesc într-o relație în care partenerii își doresc același lucru. Dar mai cred că actul în sine nu îți garantează o căsnicie, cu atât mai puțin una stabilă sau fericită”, ne-a mai povestit actrița.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.", a zis Vlad Gherman, potrivit wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel