Oana Moșneagu, ADEVĂRUL despre relația lui Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu: Se întâlnesc foarte mult

Data publicării:
Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram

Oana Moșneagu a dezvăluit care este relația dintre actualul ei iubit, Vlad Gherman, și Cristina Ciobănașu. 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să formeze un cuplu, după ce acesta s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, după foarte mulți ani de relație. Toți trei joacă, în prezent, în cadrul aceluiași serial, iar fanii au întrebat-o pe iubita actuală a actorului, în repetate rânduri, dacă nu se simte inconfortabil cu faptul că Vlad și Cristina Ciobănașu se întâlnesc mereu pe platoul de filmare. Aceasta nu se însă arată deloc deranjată și este convinsă că între cei doi a rămas doar o relație de colegialitate.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online, potrivit elle.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună

Anunțul cel mare a fost făcut chiar de Vlad Gherman acum ceva timp. Tot acesta a mai dezvălui și care va fi casa, în care vor trăi cei doi, dar și modificările pe care a trebuit să le facă, odată cu mutarea iubitei lui.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră, e un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm.

"Am ales să rămânem la mine pentru că ne place și mai mult apartamentul ăsta, e foarte cozy e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. Am zis hai să rămânem la mine. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că întrebați, este faptul că în zona în care aveam masă am pus un dulap, un șifonier tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier și am zis, ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă", a zis Vlad Gherman, potrivit wowbiz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel