Oana Mizil și Marian Vanghelie își mai doresc un copil. Bruneta a dat uitării incidentul neplăcut de vineri

Data publicării:
Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au împăcat. Cei doi au planuri mari de viitor.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au trecut prin momente tensionate în urmă cu doar câteva zile. Chiar dacă vedeta a ajuns la spital din cauza incidentului, aceasta și-a iertat rapid soțul și deja au planuri de viitor. Cei doi își mai doresc un copil, iar femeia speră la o minune. 


După ce în presă au apărut zvonuri cum că bruneta ar fi ajuns la spital după ce a fost agresată de Marian Vanghelie, Oana Mizil a spus adevărul. Aceasta susține că ajuns la spital din cauza unui atac de panică, nu din cauză că ar fi fost agresată de soțul ei. 


„Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat...nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a declarat Oana Mizil pentru Antena 3. 


Oana Mizil și Marian Vanghelie își mai doresc un copil. Bruneta susține că lucrează la acest lucru de ceva timp, mai ales că fiica lor și-ar dori enorm un frățior sau o surioară. 


”Îl susțin şi rămân partenera lui Marian Vanghelie şi, vă spun în premieră, mă chinui să mai fac un copil. Maria își dorește încă un frate, o surioară, şi ne mai dorim un copil. Am o vârstă înaintată. Dacă Dumnezeu vrea, ne bucurăm. Dacă nu, ne mulțumim cu ce avem”, a declarat Oana Mizil pentru România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel