Oana Mizil, primele declarații după ce și-a retras ordinul de protecție. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Marian Vanghelie

Data publicării:
Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Mizil a făcut primele declarații după ce și-a retras ordinul de protecție și a povestit ce s-a întâmplat între ea și Marian Vanghelie.

În utimele zile s-a vorbit tot mai mult de situația în care se află Marian Vanghelie și Oana Mizil, după ce iubita fostului edil ar fi ajuns la spital. Aceasta ar fi fost agresată fizic de Marian Vanghelie.

Acum, după ce s-a aflat că Oana Mizil și-a retras cererea pentru eliberarea unui ordin de protecție, femeia  a decis să forbească despre situația situația în care se află atât ea, cât și partenerul său.

„Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat”, a delcrat, la Antena 3, Oana Mizil.

 

Oana Mizil a mărturisit și motivul pentru care a ajuns la spital. Potrivit acesteia, totul a pornit  în momentul în care ea și Marian Vanghelie au avut o discuție mai aprinsă.

 

„Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat...nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a mai adăugat iubita lui Marian Vanghelie.

Oana Mizil a declarat că a mai avut parte de un episod similar, în urmă cu mai mulți ani. Din cauza stresului, aceasta a ajuns la spital, unde a stat internată timp de mai multe săptămâni pentru tratament.

„Acum 5 ani de zile, soțul meu era în arest la domiciliu și într-o dimineață DNA-ul a venit să îl ridice fără mandat, fără nimic. Seara, am fost dusă de urgență tot la Spitalul Elias. Trei săptămâni am stat cu branulă în braț și peste tot și mi se punea cortizol pentru că altfel nu puteam să fac față acelei boli. Deci tot pe bază de stres. La fel și acum”, a conchis Oana Mizil.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel