Oana Matache, prima apariție alături de noul iubit. Ce spune sora Deliei despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Matache și noul iubit, captură video/ Oana Cosânzeana
Descriere foto: Sursa foto: Oana Matache și noul iubit, captură video/ Oana Cosânzeana

Oana Matache și noul său iubit au vorbit, pentru prima dată, despre relația lor.

Oana Matache, sora Deliei, a fost surprinsă în compania altui bărbat. Mai mult, în spațiul public s-a vehiculat că cei doi nici nu mai locuiesc împreună, deși au împreună doi copii, pe Jessie (6 ani) și pe Bogdan (4 ani). Chiar dacă cei doi păreau a avea căsnicia perfectă, blondina a fost fotografiată pe stradă în timp ce se săruta cu un bărbat misterios, altul decât soțul ei. Acest lucru a stârnit un val de reacții în mediul online, acolo unde toată lumea așteptă ca sora cântăreței să ofere un punct de vedere. 

Oana Matache, prima apariție alături de noul iubit

Se pare că toate zvonurile apărute sunt cât se poate de adevărate. Sora Deliei Matache a recunoscut că ea și noul ei iubit s-au mutat deja împreună.

„A apărut acest video cu mine și cu Radu, care mi-a dat anxietate și nu voiam să se facă multă gălăgie pe subiectul ăsta, dar na, ce să faci acum?(…) De cât timp suntem împreună? De suficient timp încât să vorbim despre asta acum și să ne mutăm împreună”, a spus Oana Matache, citat de Wowbiz.

Și iubitul artistei a intervenit, spunând că se iubesc foarte mult.

„Atâta timp cât ne iubim, nu contează ce spun alții. Dacă eu cu fața asta am făcut-o pe femeia asta să vrea să fie cu mine…”, a completat acesta.

Ce spune Oana Matache despre divorț

Oana Matache susține că lucrurile între ea și soțul ei nu mai mergeau de o bună perioadă de timp, motiv pentru care au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. 

„Da, suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: «Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate?» Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi, că deja cred că e prea târziu și e un stres acolo. Nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate, pur și simplu, îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo. Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Este foarte obositor și este foarte multă anxietate și foarte multă frică. Și nu dinamica dintre soț și soție e grea, cel puțin în cazul meu, cât părerile din toate părțile și intervențiile și câtă dramă se face. Cred că nici nu trebuie să vă explic ce se întâmplă în cazul unui divorț cu toată familia. E greu să te simți singur cu cineva și e greu să nu poți să te ocupi de viața ta așa cum ai vrea. Radu se înțelege foarte bine cu copiii, pentru că e un om foarte mișto. Cum ți se pare? Să te trezești așa brusc lângă doi copii?”, a mai completat aceasta.

Ce spunea mama Oanei Matache despre noua relație a artistei

 Gina Matache spunea că nu-și dorește să vorbească în numele Oanei, iar dacă ar fi vorba despre un divorț, sun alegerile ei de viață.

''Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei.'', a declarat Gina Matache, pentru unica.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel