Oana Mareș, dezvăluiri despre fostul iubit: „Am făcut mereu comparație și am căutat pe cineva ca el în raport cu mine”

Data publicării:
Oana Mareș, foto Facebook
Descriere foto: Oana Mareș, foto Facebook

Oana Mareș, fosta soție a lui Augustin Viziru, a vorbit despre primul bărbat din viața ei și despre ce a învățat din trei ani de relație cu acesta.

Oana Mareș a fost căsătorită cu Augustin Viziru și de 10 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoș, cel lângă care și-a întemeiat și o familie. 

Inainte de aceste două povești de iubire, vedeta a trăit cea mai intensă relație din viața ei, despre care a povestit recent pe rețelele de socializare.


„Observând doi adolescenți ținăndu-se de mână , fericiți că iși aparțin in acel moment unul altuia, mi-am adus aminte cât de importantă este prima dragoste, prima relație adevărată. Mă găndeam la toate adolescentele care iși trăiesc premierele și mă intrebam dacă ele sunt conștiente că  acum se instalează setări pentru toată viața și fiecare alegere va fi influențată de ceea ce trăiesc in această primă iubire. 
Mie mi s-a intâmplat fix așa, dragii babei:)))) . Nu pic in butoiul cu melancolie, dar simt să povestesc puțin cum prima mea iubire , despre care credeam că va fi și ultima , a devenit un reper. Cu cât povestea este mai frumosă cu atât mai dificile  alegerile viitoare. Da! Vă zic imediat de ce.
Cred că toate mamele ar trebui să le spună asta copiilor. Cât de important este ca prima relație să fie una bună, cu un om care te iubește și te respectă.  Nu te vei mulțumi, in viață, cu nimic mai puțin,  indiferent de deznodământul iubirii. Se setează un standard.   
Eu am fost norocoasă să-l cunosc pe el in clasa a 12 a. Ne aflam in aceeași etapă a vieții , in realități diferite, la licee diferite. Dar ne-am intâlnit și de-atunci , fix din acel moment , eu una am știu că toată corabia mea iși schimbă cursul. Motiv pentru care m-am impiedicat și m-am făcut de râs:))))
El era un băiat revoltat, ușor trist, convins că duritatea este calea către respect. Facultatea nu intra in calculele lui, mai ales că părinții aveau dorința asta, iar el ar cam fi făcut orice să nu le indeplinească niciuna:).
Eu imi făceam planuri pentru facultate , abia așteptam să incep noua etapă a vieții și trăgeam tare pentru bac. După ce am depășit mirarea că ne-am cunoscut și trăim ceva atât de intens și de frumos ne-am dat seama că drumurile noastre nu se mai pot despărți, altfel vom muri de dor. Ne trezeam impreună, mâncam impreună, mergeam peste tot impreună, invățam impreună… eu eram noi, acești siamezi ce leșinau dacă depășeau perimetrul și pierdeam contactul. :))))) 
Planurile s-au schimbat. Din copilul rebel, derutat, a devenit acest bărbat care voia să meargă la facultate, să ne mutăm impreună, să ne facem prieteni, să creștem impreună, să ne deschidem o pensiune agroturistică și să facem mulți copii. 
Inițialele noastre formau cuvântul OM…
Și da, am plecat impreună in capitală. Și da, am inceput să studiem management agroturistic și toată lumea ne iubea pentru ceea ce emanam. Și ne-am logodit,  la biserică, cu nași și cu alai și am petrecut . Și ne-am mai și certat și am plâns si ne-am iertat pentru că frica ne insoțea peste tot, frica de dor, teama că nimic nu va egala ce trăim noi. 

Trei ani de iubire cu un om curajos și mișto ca el m-au făcut să nu accept nicodată mai puțin de la un bărbat. Dacă nu m-am mai simțit iubită, specială,  nu am mai rămas in relație. Fiecare compromis făcut trăda fata care știa bine ce este iubirea. Și pentru fiecare compromis am suferit și mi-am dorit răul  pentru că nu mai eram demnă de povestea mea. 

Da, am făcut mereu comparație și am căutat pe cineva ca el in raport cu mine. Senzația ACEEA că toate sunt la locul lor , de contopire totală am  resimțit-o acum 10 ani , când l-am cunoscut pe Dragoș. Copilul a adus atât de multe noțiuni noi termenului iubire și odată cu ei doi s-au instalat noile setări, noul reper. 
Așa că, fără M., fără iubirea de atunci,  nu aș fi știut să caut și să aleg ceea ce m-a invățat el că merit”, a scris Oana Mareș pe rețelele de socializare. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel