Oana Lis și-a scos verigheta de la amanet. Cine a ajutat-o pe vedetă cu bani: „Magia există!”

Sursa foto: Oana Lis, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, facebook

Oana Lis a reușit să-și recupereze verigheta de la amanet. Vedeta a dezvăluit cine a ajutat-o cu bani. 

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău în ultima vreme, iar din ultimele informații pe care le-a dat soția lui se pare că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc singur. Tocmai din acest motiv, Oana Lis a decis să-și interneze soțul într-un centru specializat pe aceste probleme, în speranța că starea sa de sănătate se va mai ameliora. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare faptul că nu are bani să-i cumpere lui Viorel Lis scaun cu rotile, motiv pentru care a fost nevoită să-și amaneteze verigheta, pentru a face rost de resursele necesare.

Oana Lis și-a scos verigheta de la amanet

Acum, Oana Lis este în culmea fericirii. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare că a reușit să-și recupereze verigheta cu ajutorul unei doamne a cărui identitate nu a vrut să o dezvăluie. 

„Magia există ... Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi , că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că lăsat -o de tot acolo, așa că cei de acolo au dus -o la topitorie. Apoi, că urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A... care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei...m-am dus să o recuperez ...dar nu mai era . Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat -o 2 săptămâni la topitorie și au găsit-o tocmai pentru că scris pe ea V. Lis.

Chiar mi se părea imposibil să caute acu în carul cu fân... și le mulțumesc și celor de la amanet pentru efort...Acum o am din nou.... mă simt mai linistită, mai împăcată sufletește , am realizat că nu e doar un obiect de aur, ci e o simbol, un legămant pe care nu-l pot aruncă când sunt copleșită . Am învățat multe , dar cel mai de preț cadou e speranța din sufletul meu pe care oamenii de bine mi-au redat-o... că încă există magie aici, printre noi, în noi și în ceea ce facem . Mulțumesc din suflet și din inimă doamnei A. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la greu. Dumnezeu lucrează prin oameni. Dumnezeu e în noi, în ceea ce facem. Să nu uităm asta când avem vreun moment de disperare că încă există magie și bine în lumea asta. Va mulțumesc că existați.”, a scris Oana Lis pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă cei doi cu banii

Nu este pentru prima dată când Oana Lis se plânge de situația materială grea din această perioadă. Recent, vedeta a dezvăluit într-o emisiune TV faptul că nu este ajutată de absolut nimeni, iar tratamentele soțului ei sunt extrem de costisitoare. 

"Am plâns foarte mult în această perioadă, m-am rugat foarte mult să se întoarcă acasă. El avea dureri groaznice și a plecat așa plângând la spital, nu voia să iasă și mi-a făcut cu mâna. Mi-e foarte greu să mă despart de el, e un atașament enorm, pentru că el e familia mea. Mi-a spus că grija asta a avut-o doar mama lui de el în viața asta. 

Nu mă ajută nimeni, eu sunt puternică, dar nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul care să mă rog, să mă victimizez. Acum el este slăbit, costurile sunt foarte mari, toți banii se duc pe mâncare și pe tratamentul lui Viorel. Cheltuielile sunt foarte mari. El e sub tratament, trebuie să am mare grijă. Viața după infarct nu mai e la fel.",  a declarat recent Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 sep 2022, 13:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience