Oana Lis și-a redeschis cabinetul ei de psiholog. Cât costă o ședință de terapie cu vedeta

Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a făcut anunțul că și-a redeschis ușile cabinetului său de terapie. 

Oana Lis a trecut prin clipe grele în ultima vreme din cauza stării de sănătate a soțului ei. Viorel Lis are mari probleme de sănătate, iar pandemia de coronavirus i-a accentuat acestuia starea de rău. Oana Lis a fost alături de soțul ei la fiecare pas și nu l-a lăsat niciodată singur. Vedeta și-a deschis recent propriul ei cabinet de consiliere psihologică deoarece își dorea mult să aibă propriul ei venit și să poată să își construiască o carieră.

Din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel, Oana a decis să își suspende activitatea profesională pentru a putea fi alături de soțul ei. 


„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

Acum, soția lui Viorel Lis a luat decizia de a redeschide cadinetul ei de psiholog. Vedeta și-a anunțat urmăritorii pe rețelele de socializare că este pregătită să ajute din nou oamenii care au nevoie de consiliere psihologică. 

 

“Bună ziua! Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog in sectorul 1. Cine doreste detalii pentru o programare, ma poate suna. 

Putem lucra pe teme pe care eu mi-le-am lucrat si vindecat la mine si din acest loc pot contine si pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, atac de panică, găsirea motivației in viața, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare si acceptare.

P.S. Rog l*@%&!! online sa se abțină la a suna ca să se bage in seamă. Poate nu ati aflat, dar va zic eu, ca o femeie puternică niciodată nu va fi atras de un l*@%&!!u online care o sună ca să-i audă vocea!!! Deci, cum spuneam, va astept cu drag sa ne cunoastem live si in acelasi timp, le mulțumesc pentru incredere celor care deja lucrează cu mine si sa-i felicit pentru dorinta de evoluție personală . Numai bine tuturor.”, este mesajul postat de Oana Lis.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Lis (@oanalis1)

 

Cât costă o oră de terapie cu soția lui Viorel Lis

 

Vedeta și-a dorit tare mult să devină psiholog și a muncit mult pentru asta. Chiar dacă la început a oferit aceste servicii gratuit, blondina a stabilit ulterior și un preț. O ședință de consiliere psihologică costa 97 de lei, potrivit Click.ro. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel