Oana Lis se pregătește să devină mamă: " Eu am făcut pașii care erau de făcut"

Data publicării:
Oana Lis, instagram
Descriere foto: Oana Lis, instagram

Oana Lis a mărturisit în nenumărate rânduri că își dorește un copil, iar acum minunea este pe cale să se întâmple.

Cel mai mare regret al Oanei Lis este faptul că nu a devenit mămică, dar iată că, în prag de sărbători, visele devin realitate. După lungi discuții duse la nesfârșit cu soțul ei, aceasta a reușit să-l convingă să adopte un copil. Deși Viorel Lis a fost împotriva acestui lucru, vâzând dorința arzătoare a soției sale de a trăi sentimentul de mamă s-a lăsat înduplecat și a acceptat ca împreună cu soția ei să adopte un copil. 

Oana Lis o să adopte un copil

Odată cu acordul soțului ei, în vederea adoptării unui copil, vedeta a început deja și primele demersuri în acest sens. Oana Lis a mers deja pe la primele instituții pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator și mai are doar câțiva pași de parcurs. Acest lucru o face cea mai fericită pe soția lui Viorel Lis, mai ales acum, în prag de sărbători, când se gândește cât de frumos ar fi fost dacă avea un copil.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori bradul. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis, în emisiunea Star Magazine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel