Oana Lis, primele declarații după ce Viorel Lis a fost operat de URGENȚĂ la inimă: ”O durere insuportabilă”

Data publicării:
Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, după ce a făcut infarct și a fost operat de urgență. 

Viorel Lis a trecut prin momentel cumplite în această dimineață. Fostul edil al Capitalei a suferit un inferct, iar soția sa a chemat de urgență salvarea. Acesta a fost transportat la spital, acolo unde medicii l-au supus imediat unei intervenții chirurgicale și i-a fost montat un stent. Oana Lis a povestit că dis-de-dimineață, soțul ei a strigat-o și i-a spus că are o durere insuportabilă în piept. 

”De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, așa este la noi. În această săptămână, trebuia să mergă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat. A fost o durere insuportabilă în piept, care se lasă pe mâna stângă, transpirație... și atunci am știut! Se numește într-un fel, mi-a spus doctora, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate la Antena Stars.

Oana Lis: Este speriat, durere

Oana Lis a povestit că salvarea a ajuns imediat și l-au băgat imediat în sala de operație, acolo unde i-au montat un stent. Acum, fostul edil al Capitalei se află la Terpie Intensivă. Soția lui Viorel Lis speră ca totul să se termine cu bine și să treacă peste aceste momente grele. 

”Eu nu am putut intra, însă mi s-a comunicat că, deja, i s-a pus stent și acum este la terapie intensivă. Este speriat, durere, însă era conștient, acum să sperăm că totul evoluează ok. Îi rog pe toți telespectatorii să se roage pentru noi și în momentele astea, pentru că de fiecare dată oamenii au fost alături de noi și energia asta bună contează. Salvarea a venit repede, intervenția s-a făcut foarte repede, chiar dacă este duminică, eram foarte speriată. Până am ajuns eu cu mașină la spital, îi pusese deja stent. În operațiile astea și la vârsta aceasta, depinde cum evoluează de la o oră la alta. Important este să se facă bine”, a adăugat Oana Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel