Oana Lis, pregătită pentru ce e mai rău. Soția lui Viorel Lis a făcut dezvăluiri dureroase: ”Mi-a zis unde vrea să fie îngropat”

Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a vorbit despre momentul în care soțul ei, Viorel Lis, va trece în neființă. Vedeta a mărturisit că au vorbit despre cum locul unde va fi înmormântat.

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu-i dau pace lui Viorel Lis. Ajuns la vârsta de 77 de ani, fostul edil al Capitalei se gândește deja la momentul în care va pleca din această lume. Oana Lis a declarat că meseria de psiholog a ajutat-o să poarte câteva discuții cu soțil ei legate despre momentul în care va trece în neființă, dar și despre locul unde va fi înmormântat.

”Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut”, spunea Oana Lis la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Oana Lis a mărturisit că soțul ei i-a spus ca după moartea lui să își refacă viața și să găsească un băărbat care să o iubească.

 

Viorel Lis și-a făcut testamentul

 

 Oana Lis a vorbit despre averea pe care o deține soțul ei, dar și pe mâna cui va ajunge totul, după ce el se va stinge din viață. Toată lumea știe că Viorel Lis are o fostă soție și copiii, astfel că mulți se întreabă cum se va facea împărțirea în asa fel încât Oana să aibă și ea dreptul la averea soțului său.

Oana Lis a declarat că partajul cu copiii și fosta soție a lui Viorel s-a făcut chiar atunci când s-a produs divorțul, iar acum tot ce a rămas este doar apartamentul în care cei doi locuiesc în prezent. Aceasta a mărturisit că apartamentul este deja trecut pe numele ei și va rămâne al său.

„A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel