Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Cum se simte fostul edil al Capitalei: "Are multe riscuri"

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a dezvăluit care este rea de sănătate a soțului ei după ce a fost infectat cu virusul SARS-Cov2. Ce doi sunt internați în același salon.

Oana și Viorel Lis au ajuns la spital după ce au contractat virusul ucigaș din China. Primul care s-a simțit rău și a ajuns de urgență pe mâna medicilor a fost fost edil al Capitalei. Ulterior, și Oana Lis a acuzat stări de rău, iar acum cei doi sunt internați în același salon. Recent, soția lui Viorel Lis a oferit noi informații despre starea de sănătate a acestuia. 

Oana Lis a declarat că starea de sănătate a lui Viorel nu este una foarte bună, mai ales că el se confruntă cu mai multe comorbități. Totodată, aceasta a precizat că  prezintă riscuri mult mai mari decât ea, asta mai ales după ce i-a crescut foarte mult diabetul. Oana Lis a mai spus și că sunt internați în acelașți salon pentru că Viorel Lis are nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

"Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru ca eu am si grija cu el deoarece are probleme cu picioarele. Cum am zis, important e ca am descoperit la timp. Dacă eram bine nu veneam la spital. El s-a internat primul, la început nu erau locuri pentru mine.", a declarat Oana Lis în direct la Antena Stars.

 

Declarațiiile lui Viorel Lis

 

Fostul primar al Bucureștiului a avut o scurtă intervenție la Antena Stars, direct de pe patul de spital. Se pare că starea lui de sănătate nu este prea bună, plămânii acestuia fiind afectați de noul coronavirus. 

”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a declarat Vilorel Lis pentru Antena Stars.

 


Viorel Lis are mai multe probleme de sănătate

 

Viorel Lis a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu multe necazuri în ultima perioadă. Pandemia a venit ca un trăsnet pentru soțul Oanei, care a fost nevoit să stea doar în casă, ceea ce i-a agravat boala. Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de psihologie, deoarece Viorel nu se mai poate ține nici pe picioare. 


"Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.


El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare", a declarat Oana Lis pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva timp. 


În urmă cu câteva luni, fostul edil al Capitalei a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre problemele de sănătate care l-au răpus. Soțul Oanei abia se mai poate ține pe picioare. 


„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am  pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă”, a mărturisit Viorel Lis, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel