Oana Lis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a soțului ei. Cum se simte Viorel Lis: "Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund"

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel Lis.

În vârstă de 76 de ani, Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme medicale. Oana Lis a mărturisit că se teme pentru viața soțului ei și îi este teamă să nu contracteze virusul ucigaș, mai ales că acesta se confruntă și cu alte probleme de sănătate.

Mai mult decât atât, Oana Lis a mărturisit că a devenit și frizerița lui și a recunoscut că situația în care se află nu este deloc ușoară.

"Pentru alții poate părea ceva deosebit, dar pentru mine e ceva normal. Eu îi fac masaj lui Viorel, îi dau pastilele, vorbesc cu el. Pentru mine nu e ceva greu. Mă comport cu el cum mi-ar plăcea să se comporte și el cu mine. Nu a mai fost nici la frizer. L-am tuns. Îl ajut să se radă. Mi se par normale lucrurile astea. Ne concentrăm pe prezent. Încerc să-i dau putere, dar este greu, nu vreau să mă ascund", a declarat Oana Lis, pentru Antena Stars.

Cu toate astea, soția fostului edil al Capitalei a spus că este în stare să facă orice pentru soțul ei și îi va fi alături  totdeauna, indiferent de problemele de sănătate pe care acesta le are sau le va avea. 

„Iubirea nu are limite. Eu am făcut doar ce am simțit. Unii mă pot condamna sau să mă aprecieze. Eu îmi duc crucea, nu răspund în fața nimănui. Nu se pune problema așa. Când te căsătorești, te căsătorești la bine și la greu. Pe mine mă enervează că oamenii gândesc așa. Dar trebuie să apelezi la empatie și să te gândești cum ai face tu. E ușor să arăți cu degetul și să fugi”, a mai spus soția lui Viorel Lis pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel