Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a soțului ei: Nu știu când o să îi dea drumul din spital

Data publicării:
Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viorel și Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a dezvăluit care este acum starea de sănătate a lui Viorel Lis.

Viorel Lis a trecut prin momente cumplite, după ce a suferit un infarct, iar soția sa a chemat de urgență salvarea. Acesta a fost transportat la spital, unde i-a fost montat un stent. Acum, la o săptămână de la incident, Oana Lis dezvăluie noi informații despre starea de sănătate a fostului edil.

"Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie. Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la Cc Iliescu!”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click!

Cum va petrece Oana Lis de ziua ei

Oana Lis a mai dezvăluit și faptul că în curând se apropie ziua ei de naștere, pe care nu crede și-o va mai serba, ca în alți ani.

“Pe 19 martie e ziua mea dar nu mi-o serbez cu o mare petrecere, cum obișnuiam să fac anii trecuți pentru că nu știu exact dacă o să fie și Viorel acasă sau nu!”, a mai declarat Oana Lis.  

De ce a ajuns Viorel Lis la spital

“Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept și l-a avertizat medicul care îl trata la picior, chirurgul, că era ceva cu inima, a avut tensiune mai mare și rămăsese să mergem la  cardiolog, la particular, săptămâna asta să facă o programare sau eventual dacă se simte mai rău, să chemăm salvarea. Dar au fost crize care treceau,  acum îmi dau seama că erau prevestitoare și că  au fost totuși cam dese decât de obicei, și dimineață el s-a trezit înaintea mea și tot îi era rău și până la urmă m-a trezit și am chemat salvarea de urgență pentru că mi-am dat seama că ar fi semnele de infarct!  Durere acută în piept care nu a trecut la pastile, îl durea și mâna stângă, atunci m-am speriat rău, și cu transpirații. Din fericire  a fost la o oră dimineața, salvarea a venit foarte repede și l-au dus la Spitalul Floreasca. Sper și mă rog să treacă cu bine cele 24 de ore după operație și să iasă de la terapie intensivă”, a povestit Oana Lis pentru Click!, la o zi de la internarea soțului ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel