Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „A stat mai mult în pat și totul se complică”

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Fostul edil al Capitalei s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. Oana Lis, soția sa, vine cu vești noi despre starea acestuia. 

Pandemia lasă urme adânci în viața lui Viorel Lis. Fostului edil al Capitalei i s-au accentuat problemele de sănătate din cauza sedentarismului. 


''Se plimbă săracu prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi, nu mai poate să mai meargă bine din cauza sendentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea'', a mărturisit Oana Lis pentru Antena Stars.


Cu ce probleme de sănătate se confruntă Viorel Lis


Viorel Lis a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu câteva luni, fostul edil al Capitalei a mers în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre problemele de sănătate care l-au răpus. Soțul Oanei abia se mai poate ține pe picioare. 


„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am  pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă”, a mărturisit Viorel Lis, la Kanal D.


Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de consiliere psihologică pentru a putea avea grijă de soțul ei. Vedeta spune că acesta nu se poate descurca singur și preferă să fie ea alături de el mereu, decât să angajeze pe cineva. 


Pe lângă problemele de sănătate, cei doi se confruntă și cu probleme financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani. 


„Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane (n.r 3.200 lei). Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane (n.r 3.700 lei)! 10 milioane (n.r 1.000 lei) se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a mai spus fostul edil al Capitalei. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel