Oana Lis, mesaj de dragoste pentru soțul ei, Viorel: „Mi-a schimbat viața”

Data publicării:

Oana și Viorel Lis au trecut prin momente grele în ultima perioadă din cauza pandemiei de coronavirus. Cum se simte acum fostul edil al Capitalei?

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani. 

Oana Lis i-a transmis soțului ei un mesaj de iubire pe rețelele de socializare:


„Domnul care mi-a schimbat viața!...dar si eu lui...”, a scris Oana Lis pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare doar Viorel.

 

 

 

Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă celor doi din cauza diferenței de vârstă, Oana și Viorel au demonstrat că între ei este iubire adevărată și indiferent de greutățile pe care le întâmpină ei se au unul pe altul. 


”Am multe să-i mulțumesc, e unul dintre cele mai cinstite, bune, persoane pe care le-am întâlnit îi mulțumesc că a apărut în viața mea. Cred că a fost scris în stele să ne întâlnim, avem același semn din naștere, un strugure, un ciorchine pe care și el îl are în același loc”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

 

Viorel Lis a avut mari probleme de sănătate din cauza pandemiei. Fostul edil a fost nevoit să stea doar în casă, iar asta i-a înrăutățit situația medicală. 

 

„Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu”, a spus vedeta, cu ochii în lacrimi, la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel