Oana Lis, hărțuită în cabinetul de psihologie. Cum a gestionat situația: Încerc să mă calmez că sunt psiholog

Data publicării:
Oana Lis, foto Instagram
Descriere foto: Oana Lis, foto Instagram

Oana Lis și-a redeschis cabinetul de psihologie, însă se confruntă cu o problemă neașteptată. 

Oana Lis a luat decizia de a redeschide cabinetul de psihologie, pentru a ajuta la bugetul familiei. Vedeta a lăsat public numărul de telefon al cabinetului, pentru ca pacienții să poată intra în contact cu ea mai ușor. Din păcate, pe lângă persoanele care aveau nevoie de consilierea ei. Oana s-a trezit cu o mulțime de apeluri de la persoane cu alte intenții. Toate aceste telefoane i-au dat peste cap programul vedetei, care nu știe cum să facă să scape de hărțuitori. 

Oana Lis: În on-line-ul ăsta noi ne expunem

„Încerc să mă calmez că sunt psiholog. Am vorbit și cu alte colege. În on-line-ul ăsta noi ne expunem, din viața personală, telefoane etc. Unii mă știu de la televizor și lumea are impresia că poate să sune și să stăm de vorbă, eu nu am nici o treabă gen. Dar eu am treabă toată ziua, trebuie să am și grijă de Viorel, de casă, de mașină, să fac cumpărături. Nu pot să stau toată ziua la telefon să-i ascult pe ei. E frustrant să te sune lumea să închidă, mă sună tot felul de frustrați sexual”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click.ro

Mai mult, vedeta spune că se confruntă și cu temerile clienților, care nu au încredere să facă plăți online.

„Cineva mi-a zis să nu-mi mai dau numărul de telefon, să pun un formular, dar eu sunt deschisă. Mi se pare normal ca omul să ia legătura cu mine. Niște doamne nu aveau încredere să-mi bage banii în cont să plătească ședința. Vedeți câte țepe se întâmplă pe Internet. Lumea e normal să fie reticentă. O să încerc să gestionez singură situația”, a mai spus ea, pentru sursa citată. 

 

Oana Lis vrea să adopte un copil

Oana Lis a depus un dosar pentru adopție, în urmă cu 2 ani. În martie, legea adopției s-a modificat, astfel că vedeta e încrezătoare că va reuși să devină mamă cât mai curând. Ea este extrem de fericită cu ideea că va avea un copil și deja a început să pregătească terenul pentru a-l primi în viața ei. 

“Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic (...) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic-bunic anul ăsta!”, a spus Oana. 

M-am tot gândit și am discutat și cu psihologii de la direcție. Un copil îți și ia energie, timp și alte resurse, dar îți și oferă. Sunt mame care nu au mijloace financiare, dar luptă pentru copii lor, le dau motivație. Am foarte multă iubire de oferit! Sunt convinsă că iubirea pentru acest copil îmi va da forță să fiu și mai puternică și să fac și mai multe lucruri. Tocmai de aceea, anul acesta îmi doresc să mă perfecționez în psihologie, să mai urc niște trepte. Nu vreau să-i fie copilului rușine cu mine, să spună că trăiesc din pensia soțului.Vreau să fie mândru de mine. Vezi, îmi să motivație un copil care nici nu există încă în viața mea.  Viorel e speriat. Știe că va fi o schimbare majoră în viața noastră dar e alături de mine ca în orice alegere pe care am avut-o. Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a declarat Oana lin în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel