Oana Lis face sacrificii imense pentru soțul ei, Viorel Lis: „Uneori ramai cu regrete”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a renunțat la multe pentru binele soțului ei. Ce spune vedeta despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului?

Viorel Lis face tot mai greu față problemelor de sănătate cu care se confruntă. Oana Lis a a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru binele soțului ei. Aceasta a mărturisit că  fostul edil al Capitalei nu mai merge bine din cauza durerilor mari resimțite la nivelul picioarelor. Acesta nu este paralizat, însă are niște pareze. 


Oana Lis a dezvăluit că nu pleacă fără soțul ei de acasă deoarece nu poate să îl lase singur. Dacă are treabă, caută să se întoarcă rapid înapoi. 


„Eu nu plec nicăieri fără el. Mi se pare aiurea sa plec fără el și sa îl las acasă. Am și momentele mele când ma relaxez singura, însă nu plec pentru mult timp. Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui. Viața este scurta, am avut oameni dragi care mi-au dispărut. Uneori ramai cu regrete. Asa ma gândesc și când vine vorba de Viorel. M-am maturizat. Viorel este familia mea, este totul. Trebuie sa înțelegeți asta! Încerc sa ma bucur de viata asa cum este. Găsesc un echilibru”, a declarat Oana Lis la Antena Stars. 


Viorel Lis a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea pe care o deține

 

Recent, Viorel Lis a mărturisit că toate moștenirea pe care o are îi va rămâne soției sale, Oana Lis. De asemenea, fostul edil al Capitalei a declarat că își dorește ca soția sa să adopte cât mai repede un copil pentru a nu rămâne singură în momentul când el nu va mai fi. Deși pentru el este prea târziu să se mai bucure de acest lucru, este sigur că Oana Lis va fi foarte fericită.

”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel