Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei s-a stins din viață în Spania: „Îl iert pentru tot ce mi-a greșit”

Data publicării:
Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook
Descriere foto: Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook

Oana Lis și-a pierdut tatăl. Chiar dacă nu au avut o relație apropiată niciodată, vedeta a mărturisit că l-a iertat pentru toate clipele de coșmar din copilărie. 

Soția lui Viorel Lis a aflat astăzi că tatăl ei s-a stins din viață în Spania. Chiar dacă este un eveniment extrem de dureros, Oana Lis a mărtursit că tatăl ei i-a adus foarte multă suferință atât ei, cât și mamei. Tatăl vedetei era un om violent, iar ea nu a păstrat legătura cu aceasta în ultimii ani. Oana este nemulțumită că vestea a aflat-o de la prietenii de pe Facebook și nu de la preotul care se ocupă de înmormântarea și averea tatălui ei. 


„Azi am aflat că a murit taică-meu, în Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu' mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc... Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupă de înmormântarea lui și de bunurile, asigurarea și bănuții rămași . Dumnezeu să-l ierte”, a fost mesajul scris de Oana Lis pe pagina ei de Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel