Oana Lis, dezvăluiri șocante din copilărie. Vedeta a trecut prin momente cumplite: "Tatăl meu m-a violat"

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a avut parte de o copilărie traumatizantă. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante.

Oana Lis trece prin momente grele, după ce tatăl ei a decedat în urmă cu câteva zile. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația dintre ea și tatăl e, dar și despre abuzurile la care a fost supusă. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că a fost violată de propriul tată.

„Am trecut prin multe în viață. Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor. Acum sunt bine, sunt echilibrată. Cel mai greu a fost să-mi aduc aminte de lucrurile dureroase și să pot să discut despre ele”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

Deși au trecut mulți ani de atunci, Oana Lis a mărturisit că și-a iertat tatăl pentru tot răul pe care i l-a făcut. De asemenea, aceasta a măturisit că nu poartă niciun fel de ură nici asupra celor din familie care nu au ajutat-o și au rănit-o.

„Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele. Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Pare că nu-mi pasă să discut despre ele, dar au durut groaznic. Cei din familia mea nu au crezut că tatăl meu m-a violat.

Nu am niciun fel de ranchiună pe familia mea, pe oamenii care m-au rănit, care m-au bătut, nu mi-au dat să mănânc. Mi-aduc aminte că șase luni, după ce a murit mama mea, mie îmi dădeau vecinii să mănânc. Până să termin clasa a VIII-a nu aveam ce să mănânc și îmi dădeau vecinii. De aceea acum sunt gurmandă”, a mai adăugat Oana.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel