Oana Lis, despre momentele grele prin care a trecut în copilărie: „Mama era bolnavă, tata era alcoolic”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa foto Instagram

Oana Lis a dezvăluit prin ce greutăți a fost nevoită să treacă încă de la o vârstă fragedă. 

Oana Lis este una dintre cele mai controversate vedete din România. Căsnicia cu fostul primar al Capitalei au propulsat-o mereu pe primele pagini ale ziarelor. 


Pe lângă asta, naturalețea și simțul umorului i-au adus admirația publicului. Chiar dacă puțini oameni credeau că blondina va fi alături de Viorel Lis pentru tot restul vieții, iată cu Oana rămâne alături de el, mai ales acum când acesta se luptă cu probleme de sănătate, dar și probleme financiare. 


Oana Lis și-a dorit mereu să aibă o carieră și să fie mai mult decât „soția lui Viorel Lis”. Tocmai de aceea, în ultimii ani aceasta a investit mult timp în pregătirea ei profesională și a ajuns să aibă propriul ei cabinet de psihologie. Însă problemele de sănătate ale soțului ei i-au dat aceste planuri peste cap și vedeta a decis să își suspende activitatea pentru a putea avea grijă mereu de el. 


Puțini cunosc trecutul dureros prin care care Oana Lis a trecut încă de la o vârstă fragedă. Aceasta a crescut fără mamă, într-o familie cu posibilități materiale limitate și a fost victima abuzurilor. 


„Au fost multe momente dificile, dar cred că toate au legătură cu lipsa mamei. Eu am locuit doar doi ani cu părinții mei, mama era bolnavă, tata era alcoolic, toate lucrurile nenorocite pe care le făcea el… De cele mai multe ori, în viață, am simțit lipsa mamei. Cei care au părinți habar n-au ce înseamnă să fii iubit necondiționat, câtă încredere, câtă putere, să ai mereu baza aceea că te duci la mama și te ajută, găsești o ciorbă, o vorbă bună”, a spus Oana Lis, pentru CANCAN.RO.


Oana Lis, dezvăluiri șocante din copilărie. Vedeta a trecut prin momente cumplite: "Tatăl meu m-a violat"


„Am trecut prin multe în viață. Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la fratele meu, toate aceste lucruri dor. Acum sunt bine, sunt echilibrată. Cel mai greu a fost să-mi aduc aminte de lucrurile dureroase și să pot să discut despre ele”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel