Oana Lis a primit factura la gaz. Ce reacție a avut Viorel Lis: "E moartea lui"

Data actualizării: | Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa instagram

Oana Lis a dezvăluit că i-a venit factura la curent și se confruntă cu aceeași problemă, ca majoritatea vedetelor. 

Oana Lis a închis gura tuturor și a demonstrat de-a lungul timpului că este alături de soțul ei atunci când acesta are cea mai mare nevoie de ea. Cei doi au depășit împreună multe momente dificile și au reușit să se susțină reciproc. De-a lungul timpului, relația celor doi a fost extrem de controversată, iar gurile rele nu s-au oprit să îi judece pe cei doi.  Cu toate astea, vedeta le-a demonstrat tuturor că, deși a fost o diferență de vârstă destul de mare între ea și Viorel Lis, dragostea dintre ei a existat și a fost mai presus decât orice. 

Vedeta a mărturisit că ea și Viorel Lis nu au petrecut Ziua Îndrăgostiților, și cel mai probabil vor face acest lucru când fostul edil al Capitalei va primi pensia. Mai mult decât atât, Oana Lis a precizat că și ea se confruntă cu aceeași problemă ca majoritatea vedetelor, care s-au trezit cu sume colosale la facturile de gaz. 

„Noi nu sărbătorim Valentine`s Day, noi sărbătorim când vine pensia! Cât a venit factura? Păi, crezi că o plătesc? Dacă am bani plătesc, dacă nu, nu, săptămâna viitoare. Într-adevăr se simte la buzunare. S-a scumpit viața foarte mult.

Trebuie să căutăm soluții că de la Guvern nu prea vin! Pe 19, de ziua lui, îl scot pe Viorel la păcănele, moartea lui! Nu a mai ieșit săracul din casă de nu mai știe când!”, a declarat Oana Lis, potrivit pentru click.ro.

Viorel Lis, noi detalii despre starea de sănătate după ce a ajuns la spital cu arsuri

 

Viorel Lis a ajuns, în urmă cu câteva zile, de urgență la spitalul Floreasca cu arsuri la picior, destul de grave. Acesta se recupera după ce a fost infectat cu COVID-19, dar iată că are din nou probleme de sănătate. Oana Lis a mărturisit că soțul ei a adormit cu piciorul pe radiator și au ajuns de urgență la spital cu arsuri. 

„Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Intră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face!

Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate foarte urâte”, a spus Oana Lis pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel