Oana Lis, declarații cu ochii în lacrimi despre problemele de sănătate cu care se confruntă Viorel Lis: „Mergea cu cadrul prin casă, are pareze”

Data publicării:
Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook
Descriere foto: Viorel și Oana Lis, sursa foto Facebook

Oana Lis a făcut declarații dureroase despre problemele grave de sănătate cu care se confruntă soțul ei, Viorel Lis.

Pe zi ce trece, Viorel Lis face tot mai greu față problemelor de sănătate cu care se confruntă. Recent, Oana Lis a făcut declarații, cu ochii în lacrimi, despre starea de sănătate a soului ei. Aceasta a mărturisit că  fostul edil al Capitalei nu mai merge bine din cauza durerilor mari resimțite la nivelul picioarelor. Acesta nu este paralizat, însă are niște pareze. Cu toate astea, Viorel Lis a trecut printr-o perioadă și mai dificilă, atunci când putea merge doar cu ajutorul unui cadru.

„Din păcate, nu mai merge bine. Nu este paralizat, dar are niște pareze pe picioare din cauza problemelor de sănatate, dar a pus capăt perioada de pandemie pentru că așa trebuia să stea numai în casă și i-a scăzut masa musculară, s-au întâmplat niște lucruri rele. Ajunsese să meargă prin casă cu cadrul. A fost foarte greu”, a spus Oana Lis, cu ochii în lacrimi, la Antena Stars.

 

Pe lângă problemele la nivelul picioarelor, Oana Lis a mărturisit că soțul ei se confruntă și cu o depresie, însă, cu ajutorul ei, reușește4 să mai depășească momentele grele.

„Din cauza COVID-ului nici la spital nu a mai fost, trebuia să se interneze. Foarte nasol, a stat numai în casă. Se dezvoltă și depresia când nu iei contact cu oameni. Este depresiv, dar are noroc că știu ce trebuie făcut. Încerc să îi fac viața mai frumoasă. Sperăm la zile mai bine”, a adăugat vedeta pentru sursa citată. 

 

Viorel Lis a dezvăluit cui îi va lăsa toată averea pe care o deține

 

Recent, Viorel Lis a mărturisit că toate moștenirea pe care o are îi va rămâne soției sale, Oana Lis. De asemenea, fostul edil al Capitalei a declarat că își dorește ca soția sa să adopte cât mai repede un copil pentru a nu rămâne singură în momentul când el nu va mai fi. Deși pentru el este prea târziu să se mai bucure de acest lucru, este sigur că Oana Lis va fi foarte fericită.

”Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel