Oana Lis, decizie RADICALĂ după ce s-a vindecat de COVID-19: "O să-l fac pe Viorel tătic, bunic"

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana Lis este pregătită să facă o schimbare radicală în noul an.  Vedeta este hotărâtă să devină mamică, după ce s-a vindecat de coronavirus.

Oana și Viorel Lis au trecut prin momente de coșmar după ce au fost infectați cu COVID-19. Cei doi au ajuns de urgență la spital, iar starea de sănătatea a fostului edil al Capitalei a fost una gravă.  Din fericire, cei doi soți au trecut cu bine peste această cumpănă din viața lor, iar acum au început noul an cu schimbări majore. Oana Lis a depus  actele pentru adopție încă de anul trecut, însă nu a primit niciun răspuns. Oana Lis este convinsă că anul acesta va primi răspunsul mult așteptat și va deveni mămică adoptivă.

“Am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. Eu am depus în București și e foarte complicat că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul. E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit”, a declarat Oana Lis, la PRO TV.

 

Oana Lis, nerăbdătoare să devină mamă: “Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul”

 

Oana și Viorel Lis sunt pregătiți să devină părinți și sunt siguri că se vor descurca cu copilul care va intra în viața lor.

“Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, a mai spus soția fostului edil al Capitalei.

 

De asemenea, Oana Lis a povestit că, de când și-a exprimat interesul de a adopta un copil, primește tot felul de mesaje de la adolescenți, care doresc să ajungă în casa lor, din diverse motive.

“Să nu primesc acum mesaje de la copii de 18, 19 ani. Vreau un copil mic. Zice să-l adopt, că moare moșul… Unele mesaje nu pot să le zic. Primesc tot felul de mesaje. Nu pot să înțeleg cum poți să spui că iubești o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată”,  a mai spus Oana Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel