Oana Lis, cadou INEDIT pentru soțul ei. Ce i-a cumpărat lui Viorel din primii ei bani câștigați din terapie: „S-a emoționat”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Lis i-a oferit soțului ei un cadou special. Cum a reacționat fostul edil al Capitalei?

Oana Lis a închis gura tuturor și a demonstrat de-a lungul timpului că este alături de soțul ei atunci când acesta are cea mai mare nevoie de ea. Vedeta i-a făcut un cadou special lui Viorel, cumpărat chiar din primii ei bani câștigați din terapie. 


”Totul a început când îmi scria cineva pe Facebook că are un tablou pe care l-a cumpărat dintr-un talcioc cu Viorel Lis, și îți dai seama că nu credeam, pentru că oamenii scriu tot felul de lucruri, plus că nu avea cum, cineva își comandă un tablou și îl are, adică nu are de ce să aibă cineva un tablou cu altcineva și să nu fie persoana respectivă și i-am zis dă-mi o poză cu tabloul, și a zis că nu-l are că e la mama lui pe perete, și mi s-a părut ciudat cum să stea cineva cu tabloul lui Viorel”, a spus Oana Lis la Antena Stars.


Chiar dacă inițial a crezut că este vorba despre o glumă, Oana a realizat că totul este real și a făcut tot posibilul pentru a ajunge în posesia tabloului. 


”Am așteptat până mi-a trimis poze, am tot negociat la preț, nu aveam bani atunci să-l iau, dar i-am zis că vreau neapărat să-l iau, că vreau să-i fac o surpriză lui Viorel, din păcate mama colecționarului a și decedat și a trebuit să facă curat în casă și era momentul să iau tabloul. L-am cumpărat. E poza de acum 20 de ani, este exact cum l-am cunoscut eu, așa era, cu barbă, serios, cald, bun”, a mai spus ea.

 

 


Oana Lis este și mai mândră de cadoul ei mai ales că l-a cumpărat din primii bani câștigați de ea. 


”S-a emoționat și fiind cadoul meu din banii făcuți de mine din terapie, i s-a părut că e ceva foarte drăgut că n-am păstrat banii să-i dau pe rochii sau așa, i-am zis că nu avea cum tabloul asta să ajungă la altcineva”, a mai spus Oana Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel