Oana Lis, adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Cum se simte fostul edil al Capitalei: "Să ajungă în locul lui”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Lis, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Oana Lis, Facebook

Oana Lis a oferit noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. 

Oana Lis a dezvăluit care ste starea de sănătate a soțului său, la o săptămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare. În tot acest timp au apărut tot felul de speculații astfel că blondina a ținut să lămurească cum stau lucrurile, de fapt. Mai exact, soția fostului edil al Capitalei a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care explică faptul că soțul ei a fost externat și se află acasă. 

Oana Lis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis

Oana Lis a ținut să precizeze faptul că Viorel Lis nu se află la azil, așa cum s-a speculat. 

''Este acasă, dragilor. Nu este la azil, cine vorbește despre asta să ajungă acolo în locul lui, nu este cazul nostru. '', a declarat Oana Lis, în exclusivitate, la Antena Stars.

Viorel Lis a ajuns din nou pe mâna medicilor

Oana Lis a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare, în urmă cu o săptămânăi. Se pare că fostul edil al Capitalei a fost din nou internat în spital, după ce starea sa de sănătate se degradase destul de mult. Aceasta a făcut un apel către comunitatea sa, pe care o roagă să le fie celor doi alături în această perioadă dificilă, pentru că orice gând bun contează, spunea ea.

‘’Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney! În realitate, lucrurile ni se întâmplă și cu bune, și cu mai puțin bune...așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, pentru că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și, bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat.Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea, aveți energie bună în suflet și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare, calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe contul personal de Instagram, în urmă cu o saptămână. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel