Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis are probleme financiare.

Oana Lis trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și a ales să își împărtășească frustrările și nevoile cu prietenii virtuali. Vedeta a dezvăluit pe Facebook că aparatul de aer condiționat din casă s-a stricat, ceea ce reprezintă o problemă majoră în contextul temperaturilor ridicate din această perioadă.

 

Această situație a stârnit o serie de reacții din partea urmăritorilor săi, unii oferindu-i sugestii și sprijin moral, în timp ce alții au criticat-o pentru gesturile sale. Cu toate acestea, Oana Lis continuă să lupte pentru a-i asigura soțului său condiții decente de viață, dovedind o dată în plus că este dispusă să facă sacrificii considerabile.

 

„Pff, tot ce-mi trebuia pe caldura asta, s-a stricat aerul condiționat și nu mai sta incarcat cu freon, e și f vechi. Acu trebuie sa mai vând iar niște lucruri, chestii... ca pensia intra abia peste 2 săptămâni...acu ca sa rezolv situația trebuie acu ptr ca Vio sta numai acasă și e cardiac și se sufoca de la căldură. Asa ca, dati-mi idei va rog ce sa mai pun la vânzare !? Puup”, a scris Oana Lis pe Facebook.

 

 

Apoi, a revenit cu un mesaj:

 

„20 ani am auzit de la lume... si lumea generala si rude, si apropiati ...ca sunt o nenorocita care o sa-l lase pe Vio la greu. Acu, la greu, e singur si bolnav , dependent de mine. Acu, la greu, când îmi vând din rochii sa-i cumpăr suplimente și ce mai are nevoie extra de rețete compensate... Lumea... Ești rea, ca cerșești!!!

 

Oricum, nimeni nu cerșește de bine. Dacă eram acu cu de toate, în Monaco, nu vindeam nimic. Am trăit sa o aud și p-asta!!! Mai, cum o dai, nu e bine. Puteam foarte bine sa-mi iau rochia pe mine și sa plec în Dubai și sa las totul în spate dar nu am eu sufletul asta. Lumea ....ramane cu comentatul aiurea, facandu-si păcate cu aceste rautati fara baza... Lume multa, oameni putini”.

 

Oana Lis a postat mai multe lucruri de vânzare printre care o pereche de cercei, un ceas și o carte de bucate Gordon Ramsay.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel