Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir. Ce a emoționat-o pe vedetă: ”Au făcut parte din noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana Lis, sursa facebook

Oana Lis a trecut prin momente delicate, după ce a mers la cimitir, acolo unde a aprins o lumânare pentru sufletul celor apropiați, care au plecat dintre noi.

Oana Lis și-a surprins fanii pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii emoționante, dar și câteva rânduri. De-a lungul timpului, vedeta a pierdut mai multe persoane dragi, însă nu a uitat de ele și merge să le aprindă din când în când câte o lumânare. Soția lui Viorel Lis a mers la mormântul nașei sale, acolo unde a aprins o lumânare și a izbucnit în plâns. Vedeta le-a povestit fanilor că nașa sa a fost prima care i-a oferit un anumit gen de ciocolată și de fiecare dată când mănâncă nu poate să nu-și aducă aminte de ea.

 

”Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si să-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt, dar au fost. Au făcut parte din noi, din viata noastră, din creșterea si evoluția noastră pe acest Pământ. Și să ne dam voie să fim și vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru ca asa simte sufletul nostru. Prima ciocolată mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Cand o vad in magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi și de copilăria mea. Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată cand am sa pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

 

 

Oana are planuri mari pentru anul 2022

Oana Lis a depus un dosar pentru adopție, în urmă cu 2 ani. În martie, legea adopției s-a modificat, astfel că vedeta e încrezătoare că va reuși să devină mamă cât mai curând. Ea este extrem de fericită cu ideea că va avea un copil și deja a început să pregătească terenul pentru a-l primi în viața ei. 

“Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic (...) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic-bunic anul ăsta!”, a spus Oana. 

M-am tot gândit și am discutat și cu psihologii de la direcție. Un copil îți și ia energie, timp și alte resurse, dar îți și oferă. Sunt mame care nu au mijloace financiare, dar luptă pentru copii lor, le dau motivație. Am foarte multă iubire de oferit! Sunt convinsă că iubirea pentru acest copil îmi va da forță să fiu și mai puternică și să fac și mai multe lucruri. Tocmai de aceea, anul acesta îmi doresc să mă perfecționez în psihologie, să mai urc niște trepte. Nu vreau să-i fie copilului rușine cu mine, să spună că trăiesc din pensia soțului.Vreau să fie mândru de mine. Vezi, îmi să motivație un copil care nici nu există încă în viața mea.  Viorel e speriat. Știe că va fi o schimbare majoră în viața noastră dar e alături de mine ca în orice alegere pe care am avut-o. Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a spus Oana Lis la Pro TV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel