Oana Lis a împlinit 42 de ani. Cum a surprins-o Viorel Lis: "El tot timpul este un drăguț"

Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Cu această ocazie Viorel Lis a întâmpinat-o cu o surpriză plăcută.

Sărbătoare mare în familia lui Viorel Lis. Soția fostului edil al Capitalei a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani. Oana Lis a  mărturisit că de ziua ei și-a cumpărat un covor de ziua ei, din cauza faptului că acum își petrece timpul mai mult în casă.

De asemenea, Oana Lis a mărturisit că a primit o sumă de bani din partea lui Viorel Lis pentru a-și achiziționa tot ce își dorește ea.

„Nu am voie să mă întâlnesc cu mulți prieteni, dar mă văd cu fetele. De ziua mea mi-am cumpărat un covor. Viorel mi-a dat bani să îmi cumpăr ce vreau eu. Mi-a scris pe hârtie, el tot timpul este un drăguț. Este frumos să sărbătorești de ziua ta. Nu o să mai fie ca înainte, dar mă bucur că am ajuns până acum”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis a mărturisit că până la vârsta de 18 ani nu a avut tort de ziua ei și nu primea nici cadouri.

„Este o nouă normalitate la care trebuie să ne adaptăm. Până la 18 ani nici nu am avut tort. Era și în perioada lui Ceaușescu, n-am avut nici păpuși. Copiii săraci nici nu își mai doresc lucruri. Nu primeam cadouri. Bunica doar punea mâncare pe masă. Bunica nu era de viță nobilă. La țară nu se obișnuiau lucrurile astea”, a continuat ea.

Citește și: Viorel Lis s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Fostul edil al Bucureștiului, solicitare inedită: „Să-i pună și niște viagra, preventiv”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel