Oana Lis, pusă la zid din cauza unei glume. Ce are de spus vedeta despre cei care o critică

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Lis, sursa instagram
Descriere foto: Oana Lis, sursa instagram

Oana Lis a scandalizat internetul cu o glumă referitoare la soțul ei. Oamenii au atacat-o imediat. Cum își ia apărarea soția fostului edil al Capitalei?

Oana Lis a fost mereu o fire deschisă și mereu pusă pe glume. Chiar dacă nu mulți îi înțeleg simțul umorului, aceasta nu se sfiește să facă ori de câte ori are ocazia glume pe rețelele de socializare. Vedeta a postat zilele acestea o ironie referitoare la momentul când Viorel Lis nu va mai fi în viață. De aici până la sute de comentarii în care oamenii o acuzau de diverse lucruri, nu a fost decât un pas. 


„Simțul umorului îl am de mică, din familie. (...) Noi facem tot timpul caterincă unul de altul. De exemplu, eu nu tolerez pe pagina mea de Facebook ca cineva să facă mișto de Viorel sau de persoanele dragi, dar eu îmi permit să fac glume de mine și de soțul meu. Sunt glumele nostre interioare, el le aprobă”, a explicat Oana Lis la Antena Stars.


Chiar dacă vedeta a fost aspru criticată de internauți, aceasta spune că a tratat totul cu amuzament, deoarece îi înțelege pe oamenii care au devenit mai supărați, mai nervoși din cauza pandemiei. 


„Eu am un râs și am un râs special. Viorel se sperie când îl aude. E un râs mai ironic, care apare atunci când sunt nervoasă. Decât să plâng, mie îmi place să râd. Poate că sunt momente când nu ar fi de râs și poate că eu atunci râd și fac mișto pentru că e felul meu de a fi. E o chestie care pe mine mă ajută. (...) Oamenii care au simțul umorului sunt plăcuți de alți oameni, dar anul ăsta, lumea e foarte supărată, cu nervii la maxim. (...) Pe mine nu mă mai afectează. Am citit comentariile alea și am râs de nu am mai putut”, a mărturisit vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel