Oana Lis a ajuns la capătul puterilor. Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Este foarte greu...”

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis se vaccinează anti-Covid-19. Ce spune Oana Lis despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei?

Viorel Lis se numără printre cei care așteaptă cu nerăbdare să își facă vaccinul anti-COVID. Din cauza problemelor de sănătate, fostul edil al Capitalei a fost nevoit să stea doar în casă în această perioadă. Oana Lis este alături de soțul ei, dar spune că izolarea a fost foarte grea pentru amândoi. 


„Viorel trebuie să facă recuperare și nu putem din cauza pandemiei. Așteptăm să se vaccineze pe 13 martie. Ai de ales. Vrei să mori de COVID pe loc sau vrei să mai trăiești? Este o alegere personală. Când ai deja niște probleme de sănătate, nu ai ce altceva să faci. Viorel nu a ieșit din casă de ceva timp. Este foarte greu. Și fizic te afectează. Ne e dor de viață, de prieteni. Până când să mai stăm așa închiși și singuri”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars. 


Oana Lis a declarat că va fi alături de soțul ei pentru totdeauna, indiferent de problemele de sănătate pe care acesta le are sau le va avea. Soția fostului edil al Capitalei este afectată de ce spun gurile rele despre relația lor, dar spune că iubirea nu are nici vârstă și nici limite. 

„Iubirea nu are limite. Eu am făcut doar ce am simțit. Unii mă pot condamna sau să mă aprecieze. Eu îmi duc crucea, nu răspund în fața nimănui. Nu se pune problema așa. Când te căsătorești, te căsătorești la bine și la greu. Pe mine mă enervează că oamenii gândesc așa. Dar trebuie să apelezi la empatie și să te gândești cum ai face tu. E ușor să arăți cu degetul și să fugi”, a mai spus soția lui Viorel Lis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel