Oana Lis, mesaj emoționant de Ziua Copilului. Vedeta a dezvăluit care este cel mai mare regret al său

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Oana Lis a făcut dezvăluiri emoționante de 1 iunie. Vedeta a dezvăluit care este cel mai mare regret al său. 

Oana Lis a scris pe pagina sa de facebook că îi este foarte greu să vadă alte persoane ce postează poze cu copii, mai ales de  Ziua Copilului.

Care este cea mai mare dorință a Oanei Lis

Oana Lis a recunoscut că regeretă faptul că nu are un copil care să o strige „mama”. Vedeta este sigură de faptul că ar fi fost o mamă iubitoare și implicată în creșterea copilului său, dacă ar fi avut unul. 

”Știti ca eu sunt cât de sincera pot cu voi. Într-o zi ca astăzi, de 1 Iunie, când văd poze la altii...simt regret că nu am si eu pe cineva mic si drag care să mă strige mami...

Cred că aș fi o mămică bună, iubitoare și implicată. Dar, na, trebuie să ne asumăm deciziile din viața. Și, oricum fiecare are propria poveste personală de viață...”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis, în luptă cu DEPRESIA

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în 2014, când s-a confruntat cu o formă de depresie foarte dură. Vedeta, care acum este pasionată de psihologie, spune că nu îi vine să creadă prin ce momente a putut să treacă, acest lucru fiind amintit periodic prin postările ce îi apar anual ce îi apar pe rețelele de socializare. 

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (...) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să salvezi pe cineva ”, a mărturisit Oana Lis, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars, potrivit spynews. 

Oana Lis a căutat tot felul de soluții pentru a scăpa de depresie

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că a încercat să se vindece de depresie prin extrem de multe modalități, de la psiholog, până la duhovnic. Aceasta a avut extrem de mult de suferit din cauza unor oameni, mărturisește ea, care au respins-o la un moment dat. 

„Eu am mers la tot ce se poate, am mers la duhovnic, la psiholog, la reiki, la consultații familiale, am încercat absolut orice ca să mă fac bine. Într-adevăr au fost oameni de care poate că m-am simțit respinsă din cauza asta sau nu mă mai căutau la fel, dar într-un fel a fost bine pentru că mi-am dat seama cine e om cu adevărat”, a adăugat aceasta.

Oana Lis, DEZVĂLUIRI cutremurătoare din copilărie

Oana Lis nu a avut parte de o copilărie liniștită, pentru că aceasta s-a născut într-o familie violentă, luând bătaie de foarte multe ori de la tatăl ei. Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că bunica și mătușa ei au luat-o din acea casă, unde a locuit pentru foarte puțin timp.

"Eu am trăit doar doi ani de zile cu părinții mei. Au fost cei mai groaznici ani din viața mea și mă bucur sincer că au fost doar doi. Am prins însă câțiva ani de copilărie frumoasă la străbunica mea, la țară. Și apoi, în adolescență, când stăteam la bunica. Dar multe amintiri frumoase nu am, din cauza traumelor din copilărie.

În afară de faptul că mi-a dat viață, altă relație nu am avut cu mama. Așa a ales Dumnezeu, să mă nasc în familia asta. Oamenii consideră că, alături de părinți, copiii trăiesc lucruri frumoase, dar în cazul meu este doar o proiecție. Am foarte puține amintiri cu mama, m-a dat de la două săptămâni la străbunica mea și am mai stat cu ea acei doi ani când străbunica mea era bolnavă.", a dezvăluit Oana Lis, potrivit fanatik.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel