Oana Lis, dezamăgită de prieteni chiar de ziua soțului. Dezvăluiri dureroase: ''Toată lumea a dispărut de lângă tine''

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Oana Lis a făcut dezvăluiri dureroase chiar de ziua lui Viorel Lis. Vedeta a fost dezamăgită de prieteni.

Recent, Viorel Lis a împlinit 78 de ani. Dacă până acum, în această zi aveau loc petreceri fastuoase, acum lucrurile au stat total diferit din cauza pandemiei de coronavirus, dar și a problemelor de sănătate cu care acesta se confruntă. Și, deși a fost un moment de sărbătoare, Viorel Lis a fost extrem de dezamăgit din cauza oamenilor pe care îi considera prieteni și asta pentru că l-au uitat, chiar de ziua lui de naștere, când a împlinit 78 de ani.

Cea care și-a exprimat această dezamăgire a fost Oana Lis, care susține că în ciuda tuturor celor care se credeau prieteni cu soțul ei, ea a rămas singura persoană care îi este alături necondiționat.

Oana Lis, mesaj dur la adresa celor pe care îi considera prieteni!

Soția fostului edil al Capitalei a ținut să le transmită și un mesaj celor care odată se credeau prieteni doar pentru se folosi de soțul ei, pe care acum l-au dat uitării.

''Când ne-am cunoscut, toată lumea spunea că relația noastră nu o să reziste și dureze. Azi, 22 de ani mai târziu, aproape (au mai rămas 0,1 % interesați de el și prezenți în viața lui - mulțumim și respect). În rest, toată lumea a dispărut de lângă tine și ai rămas doar cu mine, Viorele! La mulți ani! Păi să mai crezi vreodată ce zice lumea'', a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana Lis și-a exprimat iubirea față de soțul ei chiar și prin mesajul de pe tortul făcut special pentru el : ''Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața'', i-a transmis Oana Lis lui Viorel Lis.

Viorel Lis a declarat că, din păcate nu a putut să petreacă din mai multe motive, principalul motiv fiind starea lui de sănătate care nu este una foarte bună, motiv pentru care este posibil să ajungă chiar pe masa de operație.

”Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate. Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei”, a declarat Viorel Lis la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel