Oana Ioniță Nedelcu, dorință de Crăciun: „Era cu liniște și Dumnezeu”. Cum arată meniul de sărbătoare al actriței

Data publicării:
EXCLUSIV

Oana Ioniță Nedelcu împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

Spectacola:  Cum te găsim în acest final de an?

Oana Ioniță Nedelcu: Pe final de an sunt obosită, bucuroasă, emoționată, recunoscătoare. Fizic sunt  în proces de refacere  pentru  coloana după un an în care m-am suprasolicitat și acum trebuie să stau cuminte și să repar.  Am, însă, un final de an cu bucurii în familie și vești bune pentru anul următor.

 

Spectacola:  Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numeșți cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Oana Ioniță Nedelcu: 2023 m-a surprins cu întoarcerea mea la mine. Am avut liniște și timp să mă vindec și m-am regăsit în interiorul meu. Cred că am reușit anul asta să ies din modul de supraviețuire în care am trăit de când eram mică. 
Cea mai mare bucurie este, de departe, faptul  că voi deveni mătușa de 2 ori luna această.
Cea mai mare provocare nu o să o împărtășesc pentru că încă e în proces de împlinire și pentru că am fost certată de familie că dau tot din casă, de dată asta o să mă abțin pentru moment. 

Spectacola:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Oana Ioniță Nedelcu: Tot timpul am făcut planuri și multe le-am implinit, însă anul asta nu mai fac planuri. Mi-am propus să las în grija lui Dumnezeu anul ce vine, că destul am încercat să controlez totul. I-am cerut lui Dumnezeu să-mi arate calea sau să facă el ce știe că e mai bine pentru mine. Eu voi continuă să iubesc viața și oamenii și să mă bucur de tot ce vine în viața mea. 

 

Spectacola:  Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Oana Ioniță Nedelcu: De ce unul? Eu i-aș premia pe toți cei  care fac parte din viața mea pentru că pășim împreună în această călătorie extraordinară care se numește viață. Dar dacă ar fi totuși să aleg, mă premiez pe mine, pentru că eu sunt personajul principal din viața mea și pentru că am trecut prin multe și pentru că iubesc viața în continuare.

 

Spectacola:   I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Oana Ioniță Nedelcu: Am o dorință arzătoare pe care am lăsat-o în grija Divinității. În plus, așa cum spuneam, mi-am propus să nu mai împărtășesc dorințele până când nu se împlinesc. Mama zicea mereu să nu mai spunem ce planuri avem că așa era din bătrâni, să ții pentru tine și să spui când e gata. Eu toată viața am spus în stânga și în dreapta, acum vreau să încerc și așa. 

 

Spectacola:  Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun?

Oana Ioniță Nedelcu: Crăciunul va fi în familie. Meniul e cel tradițional cu sarmale, tobă, pomana porcului și restul. Îmi place să gătesc și să fiu gazdă de sărbători. Crăciunul este despre bucuria de a ne strânge toți în jurul mesei,  de a depăna amintiri amuzante, râsete, veselie și din nou recunoștință pentru că suntem. 

 

Spectacola:   Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masă de Crăciun?

Oana Ioniță Nedelcu: E simplu pentru că mi l-am imaginat de multe ori. Într-un scenariu ideal, la masa de Crăciun ar fi cei care sunt aici adică soț, familie, prieteni, dar și cei care nu mai sunt pe pământ adică mama, tata, bunica maternă cu bunicul, bunicii din partea tatălui și câinii ( Shella, Happy, Jo și Benji) 

 

Spectacola:  Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Oana Ioniță Nedelcu: În copilăria mea de la bunica, de Crăciun era cu  miros de cozonac, sarmale și portocale. Mai era cu liniște și Dumnezeu. Primul lucru pe care îl făcea bunica în ziua de Crăciun era să aprindă candela și să se roage, pe urmă pregătea ceva de împărțit și mă trimitea la vecini. Cadourile nu erau consistente, dar ne bucurăm de ele și nu-mi amintesc dacă am crezut vreodată în Moș Crăciun, suspectăm ceva de când îmi pot aminti. Știu că am găsit cadourile ascunse într-un an cu câteva zile înainte și a fost nasol că m-am simțit trădată de minciună, dar și eliberator  pentru că cel puțin atunci am înțeles de ce alții primeau lucruri scumpe și noi nu. Mi se părea că nu e corect Moș Crăciun ăsta și de aceea nu eram mare fan, o luasem personal că nu aducea ce ceream. Sincer, nu cred că e ok să minți copilul în legătură cu existența lui Moș Crăciun.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar, Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel