Oana Ioniță a făcut spectacol la MasterChef. Cum s-a prezentat actrița în fața chefilor: „Ați mâncat piept mai bun”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Ioniță, model și actriță, a fost la audițiile MasterChef România și i-a impresionat pe chefi cu preparatul ei, dar și cu ținuta.

Oana Ioniță a debutat în televiziune prin rolurile din telenovele și și-a câștigat titulatura de Miss Playboy, după ce a câștigat concursul revistei cu iepurași. 


În vârstă de 38 de ani, frumoasa blondină vrea să arate că are talent și în bucătărie, așa că s-a înscris în competiția MasterChef. Actrița nu a venit singură, iar susținătoarele ei i-au dat o mână de ajutor în impresionarea chefilor. Dilly Chilly, fostă concurenta MasterChef, este verișoara Oanei Ioniță și i-a stat alături acesteia în fața chefilor. 


Oana Ioniță le-a gătit chefilor piept de rață cu dovleac și prune picante

„Eu gătesc de mică. Am crescut cu bunica și ea era foarte bătrână. Gătitul îmi amintește de bunica”, a le-a mărturisit ea chefilor, în emisiunea de la PRO TV. 


Cul chefii nu păreau suficient de impresionați de prezența Oanei, ea a i-a rugat să-i permită să-și aducă susținătoarele alături de ea, printre care și pe Dilly Chilly, care, cu umorul caracteristic, le-a spus chefilor:

„Ați mâncat piept mai bun ca al Oanei?”, făcând aluzie la decolteul verișoarei sale. 


Deși răspunsul lui Chef Hadad nu a fost unul pozitiv, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu i-au oferit șorțul MasterChef, iar Oana va merge mai departe. 

 

Iubitul Oanei a participat la Exatlon

Alex Nedelcu, celebrul concurent Exatlon care în prezent realizează o emisiune la WOWbiz, și actrița Oana Ioniță trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 2 ani. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui atelier de actorie, unde, la îndrumarea profesorilor, au fost puși să formeze o echipă pentru un exercițiu psihologic. Cei doi și-au spus atunci unul altuia cele mai mari temeri dar și cele mai ascunse gânduri, fără să le treacă prin cap că tocmai acele dezvăluiri îi vor apropia și le vor transforma prietenia în dragoste.


"Ne-am cunoscut la un atelier de actorie. După vreo 3 săptămâni am început să ieșim, dar în cadrul atelierului, existau niște exerciții de actorie, în care în ordine aleatorie aveai un partener cu care trebuia să lucrezi.


Au fost 2 exericitii, cele mai profunde, in care trebuia să ne spunem cele mai mari secrete, primul, și, al doilea, era un exercițiu în care te uitai la partener și proiectai figura maternă, atunci au fost spuse niște lucruri. S-a creat o conexiune umană. Am petrecut foarte mult timp împreună. Singura chestie pe care o aveam cu el, simțeam nevoia să stau langa el. Dupa aia s-a întâmplat. Nu veneam către el cu o intenție, când am aflat că este mai mic decât mine, era exclus.
A fost o tranziție, de la un pas la altul. Eu am facut primul pas", a declarat Oana Ioniță în cadrul interviului video de la Wowbiz. 


La rândul lui, Alex Nedelcu spune că are o legătură extrem de puternică cu Oana și că nu are niciodată gânduri de gelozie legate de aceasta, în ciuda faptului că este o femeie superbă. 

 
"Îmi place să petrec timp cu ea. Suntem foarte naturali împreună. Nu am avut motive până acum să fiu gelos. Sunt convins că sunt mulți bărbați care și-ar dori să o cunoască", a spus Alex Nedelcu. 

Chiar dacă lucrurile sunt roz în relația lor, există un lucru pe care actrița nu i l-ar ierta niciodată fostului concurent Exatlon: trădarea.

"Cred că cel mai tare m-ar deranja trădarea, de orice fel, nu doar în relație. Timpul este cel mai prețios pentru noi. Nu doar de trădarea la modul de a înșela și la modul de a-mi promite ceva. Trădarea are foarte multe forme. Trădarea nu aș accepta-o", a mai dezvăluit Oana Ioniță pentru WOWbiz. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel