Oana Cuzino pleacă de la PRO TV. Vedeta nu va mai prezenta emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Data publicării:
Oana Cuzino, sursa foto Facebook
Descriere foto: Oana Cuzino, sursa foto Facebook

Oana Cuzino a luat o decizie radicală. După 18 ani, aceasta și-a dat demisia de la PRO TV. 

Oana Cuzino a făcut un anunț șocant. Vedeta și-a dat demisia de la PRO TV. După 18 de ani de carieră în televiziune, Oana Cuzino a luat o decizie radicală. 


Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe pagina ei de Facebook. Oana Cuzino a dezvăluit și ce se va întâmpla cu emisiunea care a consacrat-o.


„Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!


Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele.


Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online. De altfel, un astfel de portal, ”360 de grade” reprezintă singura alternativă ce poate adresa interesele și nevoile complexe ale oamenilor în ziua de azi!


Entuziasmul cu care este urmărit și strânsa interacțiune pe care o am cu milioane de oameni, în orice moment al zilei, a schimbat paradigma de comunicare, permițând să fim mai aproape de ei, depășind comunicarea convențională și constrangerile impuse prin intermediul unei televiziuni.


DOC este doctorul personal al fiecăruia în sănătate și lifestyle și vă mulțumesc că sunteți parte activă din acest Univers complex, dedicat sănătății și stării de bine!


Aveți grijă de sănătate! Vă aștept alături de echipa de Experți DOC în fiecare zi și la orice oră, pe DOC.ro… nu numai dimineața”, a scris Oana Cuzino pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel